Sunday, June 9, 2024

Sommarläsning för regniga kvällar



Tänkte kolla intresset om någon är sugen på att köpa Två Månadslöner bok + Börsen för alla bok + kortspelet Fruit Salad. Summan är på endast 299 kr och frakt ingår. Postnord M brev. Har även ett annat förslag som är Två Månadslöner bok + One up on wall street + Fruit Salad. Se bild nedan.

Två Månadslöner handlar om min resa från 0 kr och inga kunskaper till över 1 miljon på några års sikt. Boken handlar om hur jag växte upp, om skolan, jobbet, börsen, sparandet, logisk tänkande och hur vi blir lurade av andra försäljare. Lättläst bok som passar alla från 13 år och uppåt. Kul även för dom som är äldre, har fått många fina kommentarer.

Börsen för alla går igenom alla nyckeltal, börsen, lite om psykologi, hur man ska tänka kring sina investeringar och vad som funkar lite bättre och lite sämre. Tycker att boken är som bibel nästan, man hittar det mesta i boken. Vissa saker var till och med lite mer komplexa.


One up on wall street har jag haft i flera år hemma. Riktigt bra bok som jag läst två gånger. Den är på engelska men är bland dom absolut bästa böckerna jag läst. Peter Lynch skrev om aktier, på ett enkelt sätt. En vanlig investerare, som tänker logiskt, tar hjälp av familjen, vänner och sunt förnuft. 

Att räkna på vad bolaget är värd låter simpelt, att köpa för sent funkar fint och att undvika högt värderade bolag funkar också jättebra. Han är verkligen en riktigt jordnära person som är värd att lyssna på. Otroligt mycket kunskap och inspiration till alla. Hade varit kul att träffa honom i verkligheten.

Sist vill jag lägga till även kortspelet nu inför regniga sommardagar. Enkel och rolig familjespel som passar alla från 6 år uppåt, det tar bara 5 minuter att lära sig reglerna och en runda pågår mellan 5-15 minuter. Enkel, rolig, beroendeframkallande spel som älskas av många. 

Genom att köpa paketet investerar du i dig själv, din familj, roliga sommarkvällar, du stöttar bloggen och mig personligen som jag är otroligt tacksam för. Jag vill ge er det bästa och därför är dessa paket till salu. Skicka ett mail till tvamanadsloner@gmail.com och det är först till kvarn som gäller. Skriv namn och adress så fixar vi resten.

Två Månadslöner

No comments:

Post a Comment