Sunday, October 22, 2023

Här kan du köpa Två Månadslöner bok billigare

För bara 129 kronor + frakt kan du köpa boken direkt här på bloggen, vilket är billigare än på andra hemsidor som Adlibris eller Bokus. Boken levereras direkt från tryckeri efter beställning. Det tar mellan 5-7 arbetsdagar eftersom det finns inget lager hos tryckeriet, boken tillverkas efter beställning. Den som väntar på något gott...

En bok om en resa från noll kronor till över 1 miljon i nettoförmögenhet innan jag fyllde 30 år. Det finns massor med tips och råd på hur man kan göra samma resa på ett enkel och effektiv sätt. Alla kan bli miljonärer och det är enklare än du tror. Två Månadslöner bok är en bok som passar alla, oavsett om du är student, har anställning eller närmar dig pension. 

Jag får feedback varje vecka från mina läsare och det är otroligt glädjande att höra att boken är väldigt bra. Enkel att läsa, lätt att förstå, många bra punkter och många aha upplevelser. Speciellt roligt att höra att boken uppskattas av dom som inte gillar tunga faktaböcker! Eller läsa överhuvudtaget! Stort Tack till er alla som läst!

No comments:

Post a Comment