Tuesday, August 13, 2024

Fokuserar på processen hellre än på slutresultatet



Såg en intressant video på Youtube där en person sålde sitt företag och fick flera miljoner för det. Han berättade att han var gladare när han sålde sin första produkt än när han fick banköverföring på flera miljoner. Det låter märkligt men han verkade vara genuin och ärlig. 

Sedan såg jag en annan video där en kille berättade om att han sålde sitt företag och han trodde att målet var nådd. Han blev miljardär men sedan ångrade sig lite för att glädjen försvann rätt så fort. Han var mycket gladare under processens gång, skapa värde för kunderna, kundkontakt och se företaget växa. Efter försäljningen var allt över och han ångrar att han inte stannade till lite mer för att njuta av processen.

Det fick mig att tänka, vad vill jag? Vad blir jag glad av? Vad vill jag uppnå? Jag vill göra andra glada. Jag vill att mina kunder glömmer kriget en stund, börsen som går ned, all negativitet som finns därute och fokuserar sig på sin partner eller familj. Sina barn och barnbarn. 

Familj är det viktigaste vi har, oavsett hur den ser ut. I vissa familjer finns det många barn, i andra bara en partner och i vissa familjer bara vänner. Det jag vill är att hela familjen samlas, öppnar ett paket Fruit Salad och har roligt tillsammans genom att spela kort på bordet, på tåget eller på stranden.

Spelet är väl genomtänkt så att alla runt om är involverade, det går lagom fort mellan varje spelare så ingen sitter och väntar för länge. Finns inte någon text att läsa så det passar bra för yngre och de som ser sämre, till exempel pensionärer. Är någon färgblind så är det inga problem, det finns tydliga siffror. Regelbok finns i förpackningen och är korta och enkla att förstå på både svenska och engelska. Otroligt bra kortspel och enligt några unga spelare är den bättre än världskänd spel - Uno. 

Du kan beställa den via webbshoppen för endast 140 kr inklusive frakt. Samtidigt stöttar du bloggen och gör dina familjemedlemmar glada. Ett kortspel av högsta kvalite som håller länge. Snabb leverans. Stort tack till er alla som beställt!

Två Månadslöner

2 comments:

  1. Anonymous13 August

    För egen del blir jag gladare ju större eget kapital jag har för det skapar trygghet och ger mig väldigt många möjligheter att leva mitt liv precis som jag vill utan att behöva bry mig om vad det kostar.Tyvärr så är det pengar som styr det mesta i vår värld och har man gott om pengar så värdesätter man och kan njuta av allt annat som är viktigare än pengar i vår värld.De som inte blir lyckliga av att ha mycket pengar har inte lärt sig förstå pengars värde och hur man skall använda pengarna till det som är viktigare än pengar.
    Mvh Peter Jansson

    ReplyDelete
  2. Ja, jag kan förstå det där med processen! Jag älskar att se mitt företag utvecklas från vecka till vecka och månad till månad. Det handlar inte om pengarna (har precis vänt resultatet till plus, men någon lön att tala om har jag inte), men att känna att man gör nytta, tycker något är roligt och har nöjda kunder - det slår faktiskt det mesta jag upplevt hittills!

    Allt gott!

    ReplyDelete