Sunday, December 27, 2020

Bloggen i siffrorIdag tänkte jag blicka lite tillbaka och visa er lite siffror kring bloggen. Har verkligen varit en berg och dalbana. Jag är nöjd med året som gått och vad vi tillsammans har lyckats uppnå. Två Månadslöner fortsätter att tuffa på:

Mest lästa inlägg under 2020 har varit "Hur mycket pengar har andra sparat totalt" med hela 1 251 besökare. Jag kommer att göra något liknande igen längre fram då både jag och ni gillade att se det.

Totalt har bloggen fått över 140 000 besökare under året och fler än 700 kommentarer! Stort, Stort Tack till er alla!

Antal läsare per dag varierar kraftigt, men när jag tittade på helåret syns det tydligt att det är runt 400 besökare i snitt per dag. Helt fantastiskt. De flesta hamnar här via google och en del från andra bloggar genom att klicka på länken. Fördelningen mellan windows och mobiltelefoner är ungefär lika 50-50%.

72% läser bloggen från Sverige, 13% från Danmark och 5% från US, resten är från andra världsdelar. Det hade jag inte ens drömt om att det kommer att ske! Min blogg som läses utomlands? Wow! Vad roligt!

Netto blev det 1 760 kronor från diverse samarbeten, reklam och affiliate länkar. Målet var 1 200 kronor. Eftersom bloggen är igång så tycker jag 2 000 kronor är rimligt under 2021.

Det är svårt att skriva intressanta inlägg varje dag, så jag har valt att skriva lite mer sällan, varannan eller var tredje dag gör jag det nu. Vi får se hur det blir längre fram. Under 2020 skrev jag över 230 inlägg. Mina intäkter under året gav mig nästan 8 kronor per inlägg. Det tar ungefär 30 min att skriva ett inlägg. 16 kronor i timmen är inte den bästa timlönen...

... men jag gör det jag älskar! Tack och God Fortsättning! Snart är det Nytt År och nya möjligheter! Ta hand om er!

Två Månadslöner

5 comments:

 1. Visst är det kul med statistik! Bra siffror också. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Delete
 2. Grymt bra och tack för alla spännande inlägg!

  ReplyDelete
 3. Jag heter Linus SAARINEN, och jag är vårdgivare. Jag noterar att jag just nu är som den lyckligaste. Jag vittnar om ett lån mellan individer som jag just har fått. Jag fick mitt lån tack vare tjänsten av Pierre Michel. Jag började med henne förra fredagen och på tisdag 10:45 eftersom bankerna inte arbetar på lördagar, då fick jag bekräftelsen att överföringen av beloppet på min begäran på 400.000 kr skickades till mig. och efter att ha hört mitt bankkonto mycket tidigt, till min stora förvåning var överföringen lyckad. Här är hans

      E-post :   combaluzierp443@gmail.com

  ReplyDelete