Sunday, March 7, 2021

Första arbetsdagenFörsta dagen på jobbet är imorgon men jag besökte kontoret redan i tisdags för att genomgå en utbildning. Det har gått riktigt bra, träffade mina nya kollegor, fick mitt eget rum, även utbildningen var riktigt bra, alla är trevliga och jag känner mig redan som hemma.

Arbetsuppgifter kommer att vara som jag hade på mitt förra jobbet ungefär. Jag kommer ansvara för lönekörning, ta fram rapporter, gå igenom listor, rätta till fel, skicka underlag vidare, tolka kollektivavtal, registrera ändringar i kontrakt och liknande. Du som läser kanske har ringt till lönekontoret någon gång för att få hjälp? Då är det någon som jag som svarar.

Ska inte gå i detalj om bolaget eller själva jobbet, det som jag vill förmedla här är att jag kommer att vara upptagen största delen av tiden. Förutom nytt jobb är det full kaos hemma med renovering och vardagliga sysslor. Jag hoppas att ni förstår att skriva en blogg tar mycket tid och jag kommer att vara mindre aktiv här.

Jag tänker att under helgen kan jag skriva ihop något, antingen ett eller två inlägg framåt så ni har något att läsa under veckan. Vill ni ha fler inlägg är det bara att hojta i kommentarerna så vet jag det. Kanske det finns något mer specifikt som ni vill veta? Vad vill ni läsa mer om?

Två Månadslöner

2 comments:

 1. Vad roligt att det känns bra inför jobbstarten! Det kommer att bli grymt bra, tror jag. :-)

  Oh ja, jag håller med om att det tar tid att blogga. Har också svårt att hinna med ibland. Ser fram emot något livstecken från dig då och då, när du hinner. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Delete