Tuesday, March 9, 2021

Är det värt att skriva en blogg?Det var längesedan jag uppdaterade er om bloggen så här kommer några tankar kring bloggen och om det är värt att skriva en blogg? Varför gör jag det? Jo, jag tycker att det är roligt, det är något helt nytt för mig och jag hade noll koll för ett par år sedan. Sen tjänar jag några kronor då och då vilket också uppskattas. Hade jag inte fått en enda krona hade jag inte skrivit bloggen alls.

Jag tjänar ungefär 1 400 kronor på bloggen per år. Det är genom google adscence reklam. Men tanke på all tid jag lägger ner är det väldigt lite. Jag trodde att det skulle bli mycket mer, men det är som det är... vissa säger att när som helst kan det skjuta i höjden, men jag är skeptisk till det.

Det tar enormt mycket tid ibland, speciellt när jag skrev nya inlägg varje dag. Nu har jag dragit ner på tempot och det funkar lika bra.

Under februari har jag fått in 10 986 besökare på bloggen och det är 392 besök per dag vilket är ganska bra. Jag trodde aldrig att så många skulle läsa min blogg. Totalt sedan bloggstart i juli 2019 har över 180 000 besök på bloggen vilket är helt sjukt! Det är runt 1,8% av hela Sveriges befolkning!

Många nya bloggar har startats under denna tid, många gamla bloggare slutade skriva, så det händer ganska mycket och ganska fort. Jag ser att fler och fler youtube kanaler skapas som pratar om privatekonomi, börs, aktier och liknande.

information finns det gott om! Att lära sig om börsen är idag lättare än någonsin. Det tar minuter att skapa konton, sekunder att köpa aktier och sekunder att hitta bra information på nätet. Välj dom kanaler och personer du gillar och följ dom. Följ deras utveckling, läs hur dom tänker, gör egna justeringar så lyckas även du med ditt sparande. 

Du kan även göra det lätt för dig och köpa in dig i samma bolag som någon har, det är helt ok. Många investerare har haft sina bolag länge och tror på dom långsiktigt. Prova dig fram och glöm inte att du ska känna dig trygg med de bolag du äger eller de investeringar du gör. Sov gott om natten!

Två Månadslöner

13 comments:

 1. Grattis till 180 000 besök! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Roligt när det går framåt! Hoppas vi når 200 000 snart! Det ändras ingenting egentligen, men roligt ändå att fira små delmål.

   Delete
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Delete
  3. Är trött på din spam Therese

   Delete
  4. Ja hon är på alla bloggar och fördärvar.....

   Delete
 2. Anonymous10 March

  Det som är intressant med edra bloggar är det personliga resonerande kring ekonomi, investeringar och det övriga livet.

  Varför ni väljer de aktier eller fonder som ni gör. Den strategi som utformas gällande investeringar men också varför man sparar och investerar.

  Och hur det i övrigt hänger ihop med tillvaron.

  Robert B.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kul att du uppskattar det, ska försöka att fortsätta med bloggen och skriva intressanta inlägg! Tack för kommentaren

   Delete
 3. Hej,
  Jag föredrar bloggar över alla andra medier. Det är något med det skrivna ordet. Det krävs planering och eftertanke att skapa och skriva bra innehåll. Många bloggare finns nu bara på Instagram och där får man aldrig samma djup. YouTube är prat och för mycket för min smak. Jag vill sitta i lugn och ro och läsa texter på bloggar med kvalitet, som din. Keep on blogging! Jag gör det inte för pengar och det tror jag inte att du heller gör innerst inne även om du har adsense, men några hundringar extra är ju alltid trevligt ändå :-)

  Ha det gott!

  Anneli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww du skriver alltid så fina kommentarer! Stort kram Anneli!

   Delete
 4. Hej.
  Där är klart att du ska fortsätta med din blogg! Om inte för andra så för dig själv. Jag tycker det är ett bra sätt att hålla lite reda på sig själv och ekonomin. Det bästa är ändå att man lär sig så mycket och ofta när jag skriver ett inlägg så poppar det upp nya tankar. Inte minst alla sköna (och även en del osköna) kommentarer man har fått genom åren ger en iblan både ideer och är ögonöppnare.
  Så fortsätt du med bloggandet, jag vill inte tvingas ta bort dig (som inaktiv) från min lista på min egen blogg över andra bloggare jag läser. Ha ha, bara det borde ge dig krut att fortsätta :-)

  Mvh // PP

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej PP! Haha tack för det! Jag läser själv ibland mina tidigare inlägg, finns en del bra info om t.ex vad jag tycker ett bolag är värd. Ibland glömmer jag...

   Delete
 5. Anonymous11 March

  Kostar det dig något att driva en blogg?

  ReplyDelete