Saturday, March 27, 2021

Sommartid!Mellan lördag och söndag klockan 2 på natten kommer tiden att flyttas fram 1 timme. Jag har hört många prata om att det kommer försvinna och vi kommer inte vrida på klockorna längre, men som det ser ut nu så flyttas klockan fram och tillbaka och jag har inte hört om någon ändring i sikte.

Att vrida på klockan framåt innebär att vi behöver lägga oss tidigare och gå upp tidigare på morgonen. Den goda nyheten är att solen skiner tidigt på morgonen redan och på kvällarna kommer vi ha sol fram till 19:30 och längre för varje dag som går. 

Hemma hos mig är det 10+ grader under dagarna och det är snart dags att byta till sommardäck. Jag gör det såklart själv, det tar max 1 timme och jag slipper vänta i kön på verkstad och betala 400 kr. Det är bra timpris och det är alltid härligt att vara lite ute i solen.

Sommaren är snart här och det är dags att planera semester. Även påsk kommer med stormsteg likväl utdelningssäsong från aktier. Min första utdelning kommer från Axfood (Willys) redan den 31 mars och sedan fortsätter det att trilla in pengar på kontot. Det finns knappt bättre känsla än pengaregn.

tal om Axfood så har jag fått nyligen ett mail med 25 kr rabatt på Willys. Gillar bolaget skarpt och därför har jag investerat mycket pengar i bolaget. Axfood bryr sig om sina medarbetare, kunder och driver utvecklingen framåt. Priserna jämfört med konkurrenter är fortfarande bra och jag ser stor potential framåt, även efter pandemin.

Senaste veckan tog jag kontakt med några miljonärer och ställde några frågor till dom. Både jag och min fru var nyfikna på hur dom gjorde det, hur länge det tog och hur det känns. Vi vill göra samma resa och vi vill lära oss från dom. Ett inlägg om det kommer snart!

Två Månadslöner

2 comments:

  1. Jag älskar den här dagen och tänker fira in våren med ett glas bubbel ikväll :-).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha låter som en bra ide! Ska också öppna en flaska ikväll, skål på dig!

      Delete