Friday, March 5, 2021

Deklaration 2021Mellan 3-9 mars kommer deklarationen på digital brevlåda och från och med 10 mars kan du se deklarationen på skatteverkets hemsida (mina sidor). Från och med 16 mars går det bra att deklarera.

För mig varierar deklarationen ganska kraftigt år för år. Vissa år har jag bara jobbat, vissa år bara pluggat, en del av förra året var jag arbetssökande, ibland använder vi hela ROT avdraget, vissa år har vi betalat mer i ränta, andra år mindre och lönen har varierat...

helt ärligt har jag ingen koll på om jag får tillbaka något i år eller om jag kommer behöva betala in. Jag tror att avdragen har blivit rätta och det slutar på plus minus noll.

Vissa av er kan redan se deklarationen har jag hört, så det blir spännande att se min. Glöm inte rapportera ändringar om du har använt bilen till jobbet, cykel eller liknande. Tyvärr går det inte att få några pengar för inköp av möbler (för hemmakontor). Riktigt, riktigt tråkigt, då detta har blivit en stor kostnad för många av oss.

Det blir säkert ändringar i framtiden, men dessa tar tid och nu är det som det är. Ni får gärna dela med er längs ner i kommentarerna om ni får tillbaka några pengar eller det ska betalas in. Om ni får tillbaka, vad ska ni göra med dom?

Två Månadslöner

8 comments:

 1. Jag vet inte heller om jag kommer få tillbaka eller ej. Jag har ränteavdrag, men sen är det ju skatten på ISK...så jag får helt enkelt se. OM jag får tillbaka så blir det nog sparande, och kanske en god middag med sambon :-).

  Trevlig helg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Låter som sparande är viktigare för dig än middag med sambon? :D Hoppas du gör tvärtom om du får något tillbaka! Ha en fin helg!

   Delete
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Delete
 2. Jag fick tillbaka 3000 kr. Denna gång kommer de åka in i bufferten tror jag bestämt. För fru IGMR vet vi inte utfallet än. Vi får se om den trillar in på hennes Kivra idag kanske...

  Trevlig helg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alltid kul att få lite oplanerade pengar :) köp något fint till henne, det stärker relationen mer än man tror. ♡

   Delete
 3. KÄRLEK STAVAR SOM FUNGERAR PERFEKT OCH FÖRVARAR PERMANENT TIDLIGT.
  Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i deras relationer eftersom det finns en bestående lösning. Min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågade mitt hjärta. Jag var sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en undersökning på internet och stötte på en webbplats där jag såg att DR ISIKOLO, en trollformel, kan hjälpa till att få älskare tillbaka. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka efter två dagar. Det var så vi återförenades och det fanns mycket kärlek, glädje och fred i familjen. Du kan också kontakta DR ISIKOLO, en kraftfull spell-caster för lösningar på hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +1(725)240-4536

  ReplyDelete