Tuesday, December 12, 2023

Här fyndar du unika Julklappar



December är en hektisk månad för tomten, men också för tryckeriet och speditörerna. Var ute i god tid med era beställningar och säkra leverans innan Jul! Sista orderdatum för att hinna få Två Månadslöner bok till Jul är den 12:e december. 

Priset är sänkt nu från 129 kr till 120 kr, frakt tillkommer (som kan variera något har jag märkt) men det är inget som jag kan påverka eftersom det är tryckeriet som anpassar priserna.

Under december var jag och min fru på tre olika Julmarknader och sålde massor av kortspelet Fruit Salad, missa inte heller årets Julklapp! För bara 120 kr + 30 kr frakt kan du få hemleverans innan Jul! Perfekt spel om du saknar en present, behöver något unikt för Julklappsspelet eller bara som en rolig grej att fördriva tid med.

Har träffat några Twitter följare på Julmarknader, vilket är otroligt kul att se sina följare live! Dom tyckte att vår Fruit Salad var rolig och enkel att förstå, så stort tack för att ni köpte och ser fram emot att se er igen framöver! Spelet passar lika bra för barn som vuxna. Alla kommer ha roligt!

Jag vill även passa på och säga stort tack till en äldre dam som köpte boken, läste den på en vecka och hittade oss igen på en annan marknad. Jag fick feedback att boken var väldigt bra, att hon har levt enligt min tankesätt i många år och hon är inte fattigpensionär om man får säga så. Helt otroligt! Tack!

Nästa år kommer vi synas mer i andra städer, som Ljungby, Växjö, Kristianstad och ännu fler. Bra produkter ska finnas tillgängliga för fler tänker jag. Det är inte många dagar kvar till Jul! Snart börjar det bli ljusare igen!

Två Månadslöner

2 comments:

  1. Vad roligt att få sådan feedback. Då vet man att man gör något bra. Brukar också tänka att efter nyår vänder det igen och blir ljusare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det är det verkligen! Tack Hanna och God Jul om vi inte hörs igen innan dess! 🎅

      Delete