Friday, June 28, 2024

Ambitiösa mål för 2024 - Ge aldrig upp



I januari skrev jag ned några meningsfulla mål för året och idag tänkte jag påminna mig själv och er om dessa. Jag ser redan nu att jag kommer uppfylla alla mina mål, även om de kändes som omöjliga i början av året. Det är bara 6 månader kvar, men jag ligger riktigt bra till.

Bloggen ska visa över 1 miljon sidvisningar i år. Av det jag ser idag når vi dit redan i november. Den ska även fortsätta leverera inkomster via reklam och samarbeten och målet för i år är satt på 8 000 kr. Jag har passerat hälften av det redan i mars. Även här ligger jag riktigt bra till.

Sidoinkomster ska nå 32 000 kr i år. Det kommer jag också uppfylla eftersom jag har tagit ett extrajobb inom räddningstjänsten. Har skrivit om det nyligen och mer info om hur det fungerar och om jag trivs kommer löpande. Har även varit på flera marknader i år, i bland annat i Skåne och Kronoberg. Alla marknader var helt okej. Vi sålde varken lite eller mycket. Det kommer vi fortsätta med.

Ett mål jag hade var att besöka Nibes årsstämma och det har jag gjort. En riktigt fin kväll med VD Gerteric och mina vänner. Markaryd är en speciell plats. Är stolt aktieägare i Nibe. 

Att betala tillbaka huslånet går också enligt plan. Tråkig utgift men väldigt viktig. Det är bara 6 månader kvar, då är huslånet borta. Har amorterat mycket varje månad sedan vi köpte huset för ungefär 8 år sedan. Det mesta av tiden hade vi låga räntor, vilket har underlättat något. Eftersom skulderna är snart borta är tanken att investera pengarna som blir över i uthyrninglägenhet, amortera mycket där och bli skuldfri innan vår tidig pension. Mer om det berättar jag i juli. Det går även här, enligt plan.

Alla dessa mål kommer vara uppfyllda för att jag har full fokus på det, tänker på målen dagligen, gör allt jag kan varje dag för att komma ett steg närmare och enligt mina kunskaper så kan jag säga att små steg över lång period skapar något stort. Mitt tips är att aldrig ge upp. 

Två Månadslöner

No comments:

Post a Comment