Friday, March 5, 2021

Deklaration 2021



Mellan 3-9 mars kommer deklarationen på digital brevlåda och från och med 10 mars kan du se deklarationen på skatteverkets hemsida (mina sidor). Från och med 16 mars går det bra att deklarera.

För mig varierar deklarationen ganska kraftigt år för år. Vissa år har jag bara jobbat, vissa år bara pluggat, en del av förra året var jag arbetssökande, ibland använder vi hela ROT avdraget, vissa år har vi betalat mer i ränta, andra år mindre och lönen har varierat...

helt ärligt har jag ingen koll på om jag får tillbaka något i år eller om jag kommer behöva betala in. Jag tror att avdragen har blivit rätta och det slutar på plus minus noll.

Vissa av er kan redan se deklarationen har jag hört, så det blir spännande att se min. Glöm inte rapportera ändringar om du har använt bilen till jobbet, cykel eller liknande. Tyvärr går det inte att få några pengar för inköp av möbler (för hemmakontor). Riktigt, riktigt tråkigt, då detta har blivit en stor kostnad för många av oss.

Det blir säkert ändringar i framtiden, men dessa tar tid och nu är det som det är. Ni får gärna dela med er längs ner i kommentarerna om ni får tillbaka några pengar eller det ska betalas in. Om ni får tillbaka, vad ska ni göra med dom?

Två Månadslöner

30 comments:

  1. Jag vet inte heller om jag kommer få tillbaka eller ej. Jag har ränteavdrag, men sen är det ju skatten på ISK...så jag får helt enkelt se. OM jag får tillbaka så blir det nog sparande, och kanske en god middag med sambon :-).

    Trevlig helg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Låter som sparande är viktigare för dig än middag med sambon? :D Hoppas du gör tvärtom om du får något tillbaka! Ha en fin helg!

      Delete
    2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Döden
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Delete
  2. Jag fick tillbaka 3000 kr. Denna gång kommer de åka in i bufferten tror jag bestämt. För fru IGMR vet vi inte utfallet än. Vi får se om den trillar in på hennes Kivra idag kanske...

    Trevlig helg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alltid kul att få lite oplanerade pengar :) köp något fint till henne, det stärker relationen mer än man tror. ♡

      Delete
  3. KÄRLEK STAVAR SOM FUNGERAR PERFEKT OCH FÖRVARAR PERMANENT TIDLIGT.
    Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i deras relationer eftersom det finns en bestående lösning. Min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågade mitt hjärta. Jag var sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en undersökning på internet och stötte på en webbplats där jag såg att DR ISIKOLO, en trollformel, kan hjälpa till att få älskare tillbaka. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka efter två dagar. Det var så vi återförenades och det fanns mycket kärlek, glädje och fred i familjen. Du kan också kontakta DR ISIKOLO, en kraftfull spell-caster för lösningar på hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +1(725)240-4536

    ReplyDelete
  4. Min äktenskapsresa började för två veckor sedan när min fru på 12 år bytte ut mig mot en man som var 10 år yngre. Jag är 57 och hon är 55. Jag gick genom öknen och under min resa hittade jag doktor Isikolo. Gud använde honom för att läka mitt krossade hjärta och tog bort mina smärtor med hans kraftfulla kärleksförtrollning. det var svårt för mig att försöka få tillbaka henne hem utan framgång och det blev en plåga för mina barn och jag. Jag litade på DR ISIKOLO och jag vet att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag förklarade allt för honom och han sa till mig vad jag skulle göra och han gjorde sitt och min fru återvände hem till mig och våra barn på mindre än 48 timmar. Vi måste ha tro. Tro är förvissningen om det vi hoppas på och övertygelsen om det som inte syns. Män och kvinnor snälla ge inte upp, Gud kan använda doktor Isikolo för att återställa ditt äktenskap eller din relation. Tappa inte hoppet och han hjälper verkligen människor och jag är vittne. Kontakta DR ISIKOLO via e-post: sikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp på: +2348133261196.

    ReplyDelete
  5. Jag heter Katrina Leo och med så mycket glädje i mitt hjärta är jag här för att uttrycka mig om hur Dr Isikolo räddade mitt äktenskap från skilsmässa. Jag och min man hade ett visst missförstånd och det splittrade vårt äktenskap i den mån min man sökte skilsmässa. Så jag har inget annat val än att gå till internet för att söka efter en lösning på mitt problem. Det var där jag stötte på Dr Isikolo detaljer och hur så många människor skrev bra saker om honom och hans underbara verk för dem och om hur han har hjälpt många människor genom att återställa deras relation. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade allt jag behövde göra och på mindre än 48 timmar avbröt min man skilsmässopapperen. Nu bor jag och min man tillsammans i fred och harmoni, tack vare Dr Isikolo för att han räddade mitt äktenskap från att gå i upplösning. Dr Isikolos kontaktinformation är via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också Whatsappa honom på +23481333261196.

    ReplyDelete
  6. Hjälp mig att fira DR ISIKOLO för hans stora hjälp. Jag heter Laura Ivano och jag är en av dem som sa att jag aldrig kommer att ringa en synsk eller trollkarl eller vad som helst för att hjälpa mig med mina problem – minst av allt mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter Dr Isikolo. När jag nästan förlorade David i ett av våra dumma bråk och ständiga bråk (han gjorde slut med mig), trodde jag att jag hade förlorat allt. jag gråter hela dagen och tänker att han aldrig kommer tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesmål om Dr. Isikolo kärleksförtrollning, hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag kontaktade honom snabbt. och även få tillbaka min man med sin kärleksförtrollning. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han mig inte. Du utförde en mycket bra service för en person i verklig nöd. Jag vet inte hur du gjorde det, eller hur den här magin fungerar, men allt jag vet är att DET FUNGERAR och min man kom tillbaka till mig inom 48 timmar som han lovade mig. och jag kommer alltid att vara tacksam mot Dr Isikolo. maila honom för alla typer av hjälp är mycket kapabel och pålitlig för hjälp: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp honom på +23481333261196

    ReplyDelete
  7. Jag heter Jasmina Leon och jag och min pojkvän var tillsammans i 2 år, det har gått 6 månader sedan vi separerade. Jag älskar honom fortfarande, men på något sätt känns det orättvist. Varför älska någon som ovb inte älskar dig tillbaka? Jag har bett och bett för dessa månader och ingenting. Han är fortfarande med sin nya flickvän (som han bor med) men det betyder inte att jag måste söka hjälp De första veckorna efter uppbrottet låg jag i mina knän och bad och letade efter hjälp, dem jag fina en kommentar på nätet hur en trollformel hjälp till att återupprätta förhållandet få tillbaka ex älskare, ”så jag bestämde mig för att prova eftersom jag älskar min pojkvän så mycket. så jag kontaktade Dr Isikolo och berättade för honom om alla mina problem och han gav mig 100% garanti för att jag kommer att få tillbaka min pojkvän efter trollformeln så jag var begåvad och lycklig som fick kontakta honom gjorde jag allt han bad mig om och till min största förvåning 2 dagar efter besvärjelsen ringde min pojkvän mig och bad om ursäkt för vad han gjorde mot mig och bad om min förlåtelse för att komma tillbaka hem för mig, jag blev riktigt sårad och går igenom de där stunderna då han lämnade mig, trots allt Dr Isikolo gjorde för mig. Dr Isikolo är en bra trollformel så ring honom eller lägg till honom på Whats-app: +2348133261196 eller mejla honom på hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com.

    ReplyDelete
  8. Hej allihopa. Jag heter Arabella Matej och jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han försenade ingenting. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller mejla honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Jag förlorade vårt äktenskap och vårt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. Kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    ReplyDelete
  10. Jag visste aldrig att folk fortfarande har krafter och får saker att hända på det här sättet. Jag är Joyce Jacksons från USA. Min man lämnade mig och mitt barn för en annan tjej för tre år sedan, ända sedan dess har mitt liv varit fyllt av smärtor, sorg och trauma eftersom han var min första kärlek och vi har varit tillsammans i flera år och kunde inte föreställa mig mitt liv utan honom . Jag såg några vittnesmål om en fantastisk trollformler DR IBINOBA och hur han hjälpte människor runt om i världen, att han kan få tillbaka älskare inom några dagar, först skrattade jag bort det och sa att jag inte är intresserad men på grund av den kärlek jag har till min man jag rådfrågade den store trollformaren och till min största förvåning efter två dagar ringde min man mig för första gången efter tre år att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han fick mig att gå igenom, att han vill ha tillbaka mig, vi ska spendera vårt liv tillsammans och lovar att aldrig lämna mig och mitt barn igen. Jag kan fortfarande inte tro mina ögon, för det är högst otroligt, det är bara för bra för att vara sant. Allt jag kan säga är tack DR IBINOBA för att du tog tillbaka min man till mig och mitt barn och för alla som kan behöva hjälp av den här fantastiska trollformaren kan du ringa den store mannen eller whatsappa honom +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail .com

    ReplyDelete
  11. Kraft att ta tillbaka kärleken som gick förlorad, eller att attrahera någon som vi älskar. Att utföra kärleksbesvärjelser är en av de äldsta magiska aktiviteterna som människor ägnar sig åt. Love Magic handlar om att få tillbaka lycka, så detta är delen av livet. Det finns alltid inre skäl till varför ett par är (och varför de inte är) i harmoni. Ibland kan det hända att trots kärleken mellan partners saknas harmoni och relationen tar slut. Dr Ibinoba Love magi är en perfekt chans att fixa detta. Har du problem med ditt kärleksliv? slagsmål? Disharmoni? Funderar du på att avsluta ditt förhållande? Ofta kan dessa problem fixas När du inte kan, trots många försök att komma ihop med din drömpartner, heter jag Juliette..Jag är så exalterad över att få tillbaka min före detta älskare med hjälp av denna fantastiska Dr Ibinoba. Den här fantastiska mannen räddade mitt trasiga äktenskap och han har också hjälpt många människor. Min man gjorde slut med mig genom att skilja mig för att gifta sig med en annan tjej. Efter 5 år av brutet äktenskap får jag fortfarande det som är mitt. Med hjälp av dr Ibinoba och nu är jag glad att dela till dig att det finns någon där ute som kan rädda ditt äktenskap och ta tillbaka ditt trasiga hem, ex-förhållande och äktenskap tillbaka till dig om du har något äktenskap eller hälsoproblem som du kan kontakta dig med till den här mannen på hans WhatsApp-nummer: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Fantastisk kärleksform för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
    Min man gjorde slut med mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriva på skilsmässopapperen. Jag var helt krossad och jag kunde inte komma tillbaka till någon form känslomässigt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och briljanta trollformler som kom till min räddning. Wow! Den här trollformaren har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 48 timmars besvärjelse som jag accepterade det. Chockerande nog ringde min man tillbaka mig med massor av ursäkter efter 48 timmar, vilket han försäkrade mig om och att skilsmässaprocessen kommer att avbrytas. först då visste jag att kärleken och harmonin mellan oss var återställd för alltid. Tack så så mycket Dr Isikolo för dina kraftfulla trollformler. uttryck räcker inte för att säga tack. Maila Dr Isikolo nu för brådskande hjälp via: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +23481333261196

    ReplyDelete
  13. Jag heter Lana Thyselius och jag är mycket förvånad över Dr Isikolos fantastiska upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och vila och försäkra mig om att han kommer att klara allt på bara två dagar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och trodde inte mina öron, han bad mig verkligen att förlåta honom och lovade på telefon. Jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Isikolo och tackade honom, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. Om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du WhatsApp honom på +2348133261196.

    ReplyDelete
  14. Hej jag är Christiana från USA, jag läste ett vittnesbörd om Dr ibinoba om hur han har hjälpt människor att få tillbaka sitt ex inom 48 timmar..Jag tänkte bara på om det var sant och bestämde mig för att ringa en kvinna som gjorde en vittnesmål och även tappade hennes nummer, så jag ringde henne och frågade henne om Dr ibinoba, hon sa att Dr ibinoba är en pålitlig man och han är redo att ta tillbaka min älskare åt mig, jag var bara så glad och lite lättad att min älskare kommer snart tillbaka till mig. Sedan bestämde jag mig för att kontakta Dr ibinoba vilket jag gjorde, och innan jag kunde dela med mig av mitt problem till honom har han redan berättat för mig vad jag kom för, han sa att allt kommer att bli bra inom 48 timmar som min älskare kommer att vara tillbaka till mina armar, han sa också att han skulle förtrolla, att inom 48 timmar skulle min älskare ringa mig. Så jag hoppades det, verkligen innan 48 timmarna fick jag ett samtal från en man som har lämnat mig de senaste 2 åren och sa att han är ledsen och han vill ha mig tillbaka,jag var glad och jag sa att jag också vill ha honom tillbaka, sen reste jag till Kanada för att träffa Till honom bad han om ursäkt för vad han har gjort mot mig, nu friade han att gifta sig med mig och vi förbereder oss båda för vårt bröllop snart... Allt tack vare den stora och världens bästa trollformleren, Dr ibinoba.. Du kan också lägg till Dr.ibinoba på whatsApp +2348085240869 eller e-post: dromionoba12@gmail.com



    ReplyDelete
  15. Anonymous08 December

    Jag blev avvisad av min man på 4 år, det gör så ont att ha blivit försummad hela tiden, jag konfronterade min man och han sa att det inte fungerar och behöver en skilsmässa.. Jag kände mig deprimerad och behövde en lösning eftersom jag älskar honom så mycket. Jag gick online för lösning eller rådgivning när jag snubblade över en sida med omdömen. Människor med liknande problem som mitt. Jag hade turen att en kvinna lämnade ett mejl som jag kunde kontakta, jag tog ett djärvt steg för att jag var så deprimerad och känner för att dö. Jag kontaktade Dr Ilekhojie som utförde en försoningsbesvär åt mig och min man kom hem och bad om min förlåtelse. Det är våra 3 månader tillsammans idag efter att försoningsbesväret gjordes och min man har aldrig ändrat sig mot att älska mig.. kontakta Dr Ilekhojie idag via e-post: (gethelp05@gmail.com) eller WhatsApp/ring detta nummer +2348147400259

    ReplyDelete
  16. Anonymous14 December

    Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: /gethelp05@gmail.com)

    ReplyDelete
  17. Min man lämnade mig för en annan kvinna efter ett år av vårt äktenskap. Jag behövde honom tillbaka desperat eftersom jag älskar honom så mycket. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. Den här trogna dagen, när jag surfade på internet, stötte jag på ett speciellt vittnesbörd om den här gode mannen som heter DR IBINOBA hur han kan hjälpa en att få tillbaka ex snabbt och stoppa en skilsmässa eller uppbrott och så vidare, så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det. 72 timmar senare kom min man tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Idag är jag så glad och jag vill rekommendera denna fantastiska trollformler till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes trasiga relationer och helt enkelt kontakta den fantastiska "DR Ibinoba" Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig, gråt inte längre, kontakta denna kraftfulla trollformler nu. Tack DR IBINOBA för att du räddade mina trasiga relationer och för att du tog tillbaka min man till mig...whatsappa honom på: +2348085240869, E-post: dromionoba12@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Anonymous19 May

    DU BEHÖVER SNABBT EN STÅVNINGSSTYRNING FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT TA TILLBAKA DIN EX-PARTNER DR WALE ÄR RÄTT PERSON FÖR DIG. WHATSAPP/VIBER: +2347054019402

    HEJ, jag har letat efter hjälp om hur jag ska få tillbaka min före detta älskare som gjorde slut med mig för tre år sedan... Jag var traumatiserad av uppbrottet och ville nästan begå självmord, men jag tackar Gud för att jag fick kontakt med DR WALE, den andliga fadern som hjälpte mig att få tillbaka min före detta älskare efter mycket sökande efter hjälp från olika håll. När jag kom i kontakt med DR WALE förklarade jag allt för honom så han gav mig sina uppmuntrande ord och berättade att han skulle förbereda en trollformel åt mig som kommer att hjälpa mig att få tillbaka min före detta älskare inom några veckor och jag trodde på hans ord för jag blev hänvisad till honom av en vän som han hjälpte och just nu är min ex-älskare tillbaka och vi lever lyckligt tillsammans för att gifta oss nästa månad. Om du behöver någon som helst hjälp som att få tillbaka en älskare, lotterivinsttrollformel, svart magisk besvärjelse E.T.C. Då föreslår jag att du tar kontakt med DR WALE nu genom hans
    WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Anonymous04 June

    Hej alla här ute!! Min fästmö lesbisk som lämnade mig är tillbaka, jag vill dela mitt vittnesbörd det är min lycka med er alla på denna sida, förra året lämnade min lesbiska fru mig för en annan kvinna, hon övergav mig ensam och jag saknar henne, eftersom allt var så svårt för mig eftersom jag verkligen älskar henne så mycket, jag tappade inte hoppet jag gjorde mitt bästa för att få tillbaka henne när jag sökte på nätet och läste vittnesmål från Dr WALE hur han har hjälpt människor att komma dit Ex älskare tillbaka, jag hade inget alternativ än att söka hjälp, jag kontaktade Dr WALE och förklara mitt problem för honom, Dr WALE garanterar att jag inte oroar mig, det kommer att hjälpa mig att kasta en återvändande kärleksförtrollning för mig, som kommer att föra tillbaka min lesbiska fru och försäkra mig inom en vecka, det var precis som en magi min fru som lämnade mig kommer säkert tillbaka tillbaka, jag kunde inte tro när hon lämnade den andra damen och hon kom tillbaka till mig med så mycket kärlek och omtänksam vilja är tillsammans nu, jag kommer aldrig att glömma detta hjälp som Dr WALE gjorde för mig, en kärleksform som förde tillbaka min fru. Om du är här och behöver hjälp med att få tillbaka ditt ex, kontakta Dr WALE via denna WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER e-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Anonymous23 June

    Efter att jag stannat kvar i ett dåligt äktenskap i några år, även när jag tänker på det, förlorar jag också mitt jobb, jag grät dag och natt och jag blev nästan galen. Men nu är jag tillbaka på fötterna, allt tack också DR WALE som återställer min lycka. Efter att jag läst om alla bra saker som DR WALE har gjort för människor kontaktade jag honom snabbt och berättade för honom om vad jag går igenom. Då slog min man mig alltid utan anledning, han tar alltid illa upp av allt jag gör. Efter att ha berättat för DR WALE allt detta gjorde han en trollformel åt mig och fick reda på att min man träffade någon annan utanför vårt äktenskap, det var anledningen till att han kommer hem och letade efter fel. Men allt tack vare DR WALE att han nu har återställt allt till det normala igen. min man har bett mig om förlåtelse och min chef på min arbetsplats har bett mig att komma tillbaka till jobbet. Jag rekommenderar DR WALE för alla som behöver hjälp. kontakta DR WALE Via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Anonymous10 August

    Min man skilde sig från mig för fyra månader sedan och jag var fylld av tårar och frustration för att jag inte visste vad jag skulle göra för att rätta till problem med honom. Jag sökte efter hjälp på internet om hur jag kunde få hjälp i mitt äktenskap och jag upptäckte fantastiska vittnesmål om Dr Ilekhojie som har varit progressiv med att försona par. Jag kontaktade honom men jag var skeptisk men jag hade inget annat val än att arbeta med honom på grund av alla bra recensioner jag sett och hört från så många människor. Exakt 3 dagar efter att jag lämnat allt som Dr Ilekhojie frågade ringde min man som blockerade mig tidigare och frågade om möjligheten att arbeta med vårt äktenskap. Han är hemma nu med så mycket kärlek och omtanke och vi förbereder oss för att gifta oss för andra gången på en månad. Om du har några problem kontakta Dr Ilekhojie, jag ger dig 100% garanti att han kommer att hjälpa dig!! Ring honom +2348147400259 eller mejla: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  22. God dag allihop, jag är här ute för att sprida de här goda nyheterna till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex man. Allt började när min man var otrogen mot mig med en annan kvinna utan att veta för honom att kvinnan är en trollkarl, kvinnan förtrollade min man vilket fick min man att ändra sina känslor mot mig och barnen och bröt vårt femåriga äktenskap. Jag var förvirrad och stressad på grund av smärtan av att vara en ensamstående mamma, så jag ringde en vän och förklarade mina äktenskapliga utmaningar för henne, hon instruerade och uppmanade mig att kontakta denna fantastiska kraftfulla trollformler som heter DR WALE, den främsta anledningen till att hon instruerade mig att kontakta DR WALE var för att hon på senare tid har läst några vittnesmål på internet som vissa människor har skrivit om den kraftfulla trollformaren DR WALE och jag blev så nöjd och jag bestämde mig för att söka hjälp från honom vilket han gjorde ett perfekt jobb genom att förtrolla min man och utnyttja den andra kvinnans krafter som fick honom att komma tillbaka till mig och be om förlåtelse. Jag kommer inte att sluta publicera hans namn på nätet på grund av det goda arbete han gör. Till alla med äktenskapsproblem, skilsmässoproblem, förlorad älskare eller relationsrelaterade problem, kan du kontakta WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Anonymous17 August

    Jag och min man gick igenom en skilsmässa efter 7 års äktenskap. Skilsmässan var nära förestående eftersom vi inte hade det bra på sistone. Efter att jag fick skilsmässopapperen knäckte det mig och jag var inte mig själv på en vecka. Mannen jag byggde allt med har bett om att få skiljas från mig. Jag skickade så många meddelanden för att övertyga honom och han ville inte träffa mig och våra två barn. En dag när jag gick igenom internet efter att ha fallit i depression hittade jag Dr Ilekhojie som hjälpte mig att försonas med min man. Det har gått 2 månader nu sedan han avbröt skilsmässan och återvände hem. Jag är glad och full av spänning att dela med mig av min ex erfarenhet. Tack till Dr Ilekhojie och hans förfäder som gjorde det möjligt. Jag är här för att rekommendera alla som har problem i äktenskap eller förhållande att kontakta Ilekhojie Whatsapp +2348147400259 eller e-post gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Anonymous21 August

    Stoppa uppbrottet, skilsmässan eller avvisande av älskare... Även om din situation verkar hopplös! Jag kontaktade en riktig trollformler som hjälpte mig att ändra min mans hjärta till att älska och vilja ha mig igen. Om du har problem i ditt äktenskap eller förhållande kommer Dr Ilekhojie att hjälpa till att återställa kärlek och engagemang i ditt hem. Kraften i hans besvärjelse är så effektiv och kan återförena trasigt äktenskap och relation. Kontakta honom idag och tacka mig senare. Kontakta +2348147400259 eller mejla gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Anonymous22 August

    Efter två års skilsmässa älskade jag fortfarande min man och ville ha tillbaka honom. Min man skilde sig från mig för att han träffade en yngre kvinna på jobbet. Efter 17 års äktenskap kunde jag inte ge min man ett barn och även om det inte var mitt fel, så uppskattade jag honom eftersom han hade tålamod med mig i många år. Jag förklarade alla mina problem för Dr Ilekhojie och han lovade att hjälpa mig om jag är seriös och villig att lita på honom. Bara inom 72 timmar körde min man mil till vårt hus och frågade om vi kunde arbeta oss tillbaka tillsammans och försonas. Han förklarade för mig hur eländig han har varit de senaste åren och bad att få flytta hem. Dr Ilekhojie gav mig också örter för fertilitet och nu är mitt äktenskap tillbaka och jag bekräftade att jag redan är gravid i vecka 18. Hans whatsapp-kontakt: +2348147400259

    ReplyDelete
  26. Anonymous30 August

    Jag är bara upprörd över att jag har blivit lurad så många gånger. Tack Dr Ilekhojie, jag önskade att jag hade hittat dig tidigare, skulle ha sparat mig mycket smärta och pengar. Jag har provat många trollformler, vit magi, energihealers. Jag har försökt och ingen av dem fungerade. De lovade mig månen och att jag skulle få tillbaka min före detta man eftersom det var komplicerat och min man har flyttat. Jag spenderade tillräckligt med pengar för att ta min drömresa till Sydamerika men vad är poängen med att ta en drömresa utan mitt livs kärlek. Dr Ilekhojie har gett mig hopp och hans ärlighet är en frisk fläkt. Nu är jag tillbaka tillsammans med min man och pappa till mina barn och det går smidigt. Tack för din hjälp Dr. Ring/Whats-app: +2348147400259 eller mejla: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete