Monday, April 26, 2021

Dags för sommardäckOch nu är det klart! Sommardäck sitter på bilen och genom att göra det själv har jag sparat några hundralappar. Att vara ute i solen är ett litet bonus. Det är inte alls så svårt som många tror och mer eller mindre vem som helst kan göra det. Att man bor i hyreslägenhet är det bara en ursäkt. 

När jag bodde i hyreslägenhet så tog jag med mig alla däck från förrådet, åkte iväg till en avskild plats och bytte däck själv. Man kan även åka till en kompis, familjemedlem eller liknande. Det är bara att hitta på en lösning.

Varje år byter jag däck själv och det funkar kanon. Har aldrig hänt under senaste 10 åren jag haft körkortet att jag skulle åka till verkstad för däckbyte. Det jag kan göra själv, gör jag själv.

I helgen passade jag även på att åka till tippen för att slänga lite saker. Det var soligt, kanske 7-8 grader och jag hade som vanligt höst/vinterkläder på mig. Två killar gick förbi mig i t-shirts och shorts! Va? Shorts? Klart att såna blir snoriga och smittar andra!

Däckbyte är bara ett sätt av minst 100 för att spara pengar. När jag räknar ihop småbelopp här och där varje dag, så blir det stora belopp i slutändan. Dom investeras såklart i aktier som i sin tur skapar ännu mer pengar.

Enligt mina beräkningar kommer jag nå 1 miljon kronor i portföljen fortare än jag först hade räknat med. Börsen är ett fantastisk plats för pengarna att växa. Vissa år går det jättebra och bara upp, vissa år händer det ingenting och vissa år förlorar man en massa pengar, men på lång sikt växer dom vilket är det viktigaste.

Två Månadslöner

2 comments:

  1. Vad kul att du kommer nå miljonen snabbare än du räknat med. När hade du räknat med först...på ett ungefär? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Först trodde jag att det blir 2029 men som det ser ut nu (om inget stort inträffar som påverkar vår ekonomi) så blir det 2026. Beror mycket på börsen också så det kan vara ett år eller två snabbare eller senare.

      Delete