Friday, April 16, 2021

Blogg uppdateringNär jag tittar tillbaka är det helt sjukt hur bloggen har utvecklats. Antal besökare är snart 200 000 sedan start, många är såklart återkommande varje dag men ändå en mäktig summa. Började blogga den 12:e juli 2019 och mitt första inlägg var hur enkelt det var att börja blogga. Grunden i bloggen är fortfarande samma som innan, att investera och förstå börsen ska vara enkelt och då bygger man upp sin pengamaskin större och större för varje år som går.

Jag och många andra som följer mig och investerar i samma eller liknande bolag som jag har verkligen lyckats med det! Min portfölj visar +54% sedan jag började blogga och +95% sedan januari 2018 när jag började investera. En fantastisk resa helt enkelt genom att investera i stora, stabila bolag som gör vinst. Inga förhoppningsbolag eller bolag som gör förlust.

Snart är det 500 inlägg på bloggen och över 1 000 kommentarer! Hade 10 besökare om dagen när jag började och hade en dröm att nå 100 personer som läser bloggen dagligen. Nu snart 2 år senare är det runt 400 besök i snitt varje dag! Stort tack! Roligt att ni gillar mina inlägg och återkommer, lär er något nytt eller intressant!

Finns det något speciellt ni vill läsa mer om är det bara att skicka ett mail till mig på tvamanadsloner@gmail.com eller via twitter @manadsloner. Det går bra att skriva en kommentar nedan också, jag läser dom alla och försöker svara på allt. Ni får skriva precis vad ni vill till mig, ställa frågor, ge tips, rekommendera något m.m. Det är alltid roligt att få lite feedback!

Bloggandet fortsätter som vanligt, ibland med fler inlägg per vecka ibland lite mindre, beroende helt på hur mycket tid jag har över och vad som händer i börsvärlden. Den 20 april och framåt kommer första kvartals rapporter och då blir det extremt intressant (som vanligt) att läsa dom med en god kopp kaffe. Som vanligt plockar jag ut lite fakta till er som inte orkar läsa rapporter och skriver några egna tankar hur jag tänker framåt kring bolagen. Spännande!

Två Månadslöner

2 comments:

 1. Hej,

  Så sant, så sant! Det är inte komplicerat som många inklusive en själv tror i början. När man inser att F.I. är 80% beteende och 20% kunskap så släpper alla rädslor på det området och det är bara att köra på!

  Det är bara så kul att läsa din blogg! Hade jag fått göra om det så hade jag bloggat lite mer anonymt som du och de flesta andra F.I.-bloggarna gör och då hade jag kunnat skriva lite mer detaljerat om resan mot Frihet.

  Jamen visst blir man förvånad att inse att det faktiskt sitter helt främmande människor därute som läser det man skriver regelbundet. Fortsätt att blogga. Skrivandet är så utvecklande på många fler områden än bara det språkliga. Man får syn på sig själv, sina tankebanor och sitt liv på ett fantastiskt överskådligt sätt.

  Ha en fin helg!

  Mvh, Anneli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Två Månadslöner16 April

   Du skriver alltid så fina kommentarer, tack Anneli!

   Mhm, bloggen börjades anonymt, men sedan blev det även familj, vänner och arbetskamrater som läser och då vill jag inte skriva om min lön och hur stora besparingar jag har.

   Hade jag varit 100% anonym hade jag nog delat med mig allt men ändå känns det lite konstigt, tänk om något tar reda på vem jag är, så vet dom också hur mycket pengar finns på kontot osv. Finns säkert folk som hade försökt att lura mig sen... Bättre att vara extra försiktig med sådana saker.

   Jag kör anonymt och de som vet, de vet vem jag är. Jag delar med mig min fondportfölj just nu som jag har precis startar, så det är något i alla fall :) När den växer till sig blir den anynom också och bara % som ska visas.

   Det blev bara så :)

   Delete