Thursday, June 24, 2021

SemesterJag har märkt att de är färre läsare på bloggen senaste veckorna och det förstår jag fullt ut! Det är fint väder, alla vill vara lediga, ta en kall öl, åka iväg till en stuga, träffa vänner, bada, sola, äta god mat och bara chilla. Det behöver vi alla efter det som vi har överlevt senaste åren med covid och allt annat.

Börsen kommer att klara sig även om man tar semester, det är bara att logga ut, njuta av dagarna som går och vila upp sig. Som standard brukar börsen gå sidleds eller lite ned under sommaren. Det är helt ok efter denna uppgång som vi hade. Vi klarar oss! Börsen är öppen varje dag, hela sommaren, så om det regnar kan man kolla läget. Jag själv bara låter det vara och köper fler aktier bara vid en krasch. Tycker att aktiekurser är rätt dyra, inte alla, men generellt.

För mig är det också semester nu och jag kommer inte att vara lika aktiv på bloggen. Jag behöver också vila upp mig, har jobbat enormt mycket senaste tiden, köket hemma är inte klar än, sen ska man ta hand om huset, trädgården, umgås med familj och vänner och så vidare. Ni vet hur det är under sommaren. Så jag önskar er alla en härlig ledighet, glad midsommar, njut och glöm inte Två Månadslöner efter semester! Jag slänger in lite inlägg då och då under sommaren men inte varannan dag som innan.

Två Månadslöner

4 comments:

 1. Godmorgon!

  Ja, man ser ser verkligen ett dip i besöksantalet under sommaren. Men bra ändå att folk har vett att checka ut från sociala media och njuta av sommar och ledighet.

  Ha en fin semester!

  Anneli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Två Månadslöner24 June

   Hej Anneli! Tack och detsamma!

   Delete
 2. Hej TM!
  Håller med om att börsen är tråkig nu, men det hör ju till!

  Ha en riktigt skön semester!
  Mvh Fumlan

  ReplyDelete

 3. Jag heter Silvia Scali och är vårdgivare. Jag noterar att jag just nu är som den lyckligaste. Jag kommer att vittna om ett lån mellan individer som jag just har fått. Jag fick mitt lån tack vare Pierre Michels tjänst. Jag började procedurerna med henne i fredags och på tisdag klockan 10:45 eftersom bankerna inte arbetar på lördagar, då fick jag bekräftelse på att överföringen av min begäran på 950.000 kr skickades till mig. mitt bankkonto väldigt tidigt, till min stora förvåning lyckades överföringen. Här är hans E-mail : combaluzierp443@gmail.com


                       E-mail : combaluzierp443@gmail.com

  ReplyDelete