Monday, September 28, 2020

Få godis och pengar, helt gratis!



Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Varje år brukar vi göra detta och i år är det inte annorlunda. Jag kommer att berätta lite kort hur det går till och vad man ska tänka på.

IKEA har börjat att sälja juldekorationer, jag vet, känns alldeles för tidigt och vi vill ha sommar men så är det bara. Varje år säljer dom adventskalendrar för ungefär 75 kr styck, inne i den så finns det 2 x 50 kr rabattkort. 

Du kanske förstod det redan, du spenderar ungefär 75 kr, får tillbaka en 100 lapp och en massa godis på köpet. Har provat flera gånger och de är riktigt goda!

IKEA har inte släppt adventskalendrar till försäljningen än, men det kommer. Vi åker till varuhuset varje vecka för att ha koll på det. Pallarna som kommer brukar ta slut på några få veckor, så det är typ först i kvarn som gäller.

Förlorar inte IKEA på detta? Nej. Tanken bakom är att du får endast använda 2 kort (100 kr) per köp som rabatt. Dessa brukar gälla mellan 1 jan till 31 mars. IKEA tjänar på det när folk spenderar mer än 100 kr. Samtidigt tjänar dom på de kort som blir oupplösta.

Oavsett hur jag vrider och vänder är det fortfarande ett bra köp som sparar oss pengar. Jag kommer att höra av mig när adventskalendrar är ute och själv kommer jag köpa 4-5 stycken, då jag tänker att besöka IKEA 4-5 gånger mellan 1 jan och 31 mars. Finns alltid småsaker vi behöver hemma hos oss.

Det jag och min fru gillar mest är leksaker på barnavdelningen, dessa håller mycket bra kvalitet och vi ger dom till vår hund. Håller faktiskt bättre än hundleksaker! Hur många adventskalendrar kommer du köpa?

Två Månadslöner

5 comments:

  1. Åh... Detta hade jag ingen aning om. Hoppas på att få haffa minst ett par stycken :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ska ditt snart igen, hör av mig om jag hör eller ser nåt :)

      Delete
    2. Så bra! Tack på förhand :)

      Delete
  2. Bra grej men vi kommer inte köpa några. Har man ett behov av något på Ikea är det ju gött men känns som en typisk spaving för min del :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, helt onödigt om man inte tänkt att åka ditt igen :)

      Delete