Wednesday, August 11, 2021

Semester i Uddevalla/SmögenMinisemester är nu avslutad och jag är tillbaka på jobbet. Vad har vi hittat på under ledigheten? Vi besökte Uddevalla och Smögen i ett par dagar. Varför just där? För 12 år sedan träffade jag min fru i Uddevalla och då blev vi tillsammans. Ett par år senare gifte vi oss.

I år på vår bröllopsdag blev det hela 10 år och det firade vi på samma ställe där vi gifte oss - i Uddevalla. Hunden var såklart med och vi besökte alla platser för att återskapa gamla goda minnen. Vi åkte till kyrkan, centrum, promenader, restauranger, hotell och hade det jättemysigt tillsammans.

Samma vecka fyllde min fru jämt och det firades i Smögen i en spa. Som ni ser i bilden är det hela Smögen. Vi gick runt hela ön, pratade med andra som hade hundar med sig, vi åt god mat, dryck, badade, provade bastu, jacuzzi, gym och mycket annat. Ett fint ställe att ha semester på. Det var ganska mycket folk men det var ändå jättefint och kul att vara där. En riktig semester.

Vår pudel var jättesnäll, fick extremt många komplimanger, alla tittade på henne, klappade och ställde frågor till oss, bland annat hur vi lyckas att hålla henne så fin och ren. I hotell rummet kunde hon vara själv utan ett ljud, så vi är superglada att hon är så väluppfostrad och fin redan från födseln. Vi lämnade tv på så hon kunde titta på bondfilmen. Kossor, fåglar och annat som kanske tog lite uppmärksamhet.

Dyrt är det tyvärr så jag skulle inte rekommendera någon som är på tight budget att åka ditt. Bara ett par drinkar kostade 300 kr. Klart dom gör det när det inte finns mataffärer i närheten. Hur som helst är vi väldigt glada att vi åkte ditt och skapade fina minnen. Man behöver inte åka utomlands för att ha det bra. Vi hade tur med väder också, det var soligt hela tiden tills vi åkte tillbaka och hemma kom det regn...

Två Månadslöner

3 comments:

 1. Grattis till 10 år med frun! :-)
  Visst är det fint på kusten, även Smögen. Fast Smögenbryggan brukar jag undvika, hoppar däremot mer än gärna omkring på klipporna!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Två Månadslöner11 August

   Taaack! :)
   Ja det är extremt fint, man kan bara sitta där hela dagen. Den bryggan var fullt med folk, 2m avstånd? Nähej, det var 10 cm avstånd. Massa folk, många tyskar med. Hunden älskade klipporna, sov gott sen på natten kan jag säga :D

   Delete
 2. Ja, grattis från mig också! Kul att det går bra att ta med vovven. Även vår hund har skött sig utmärkt när hon varit med på semester! Hon fann sig direkt i hotellrummen och vi kunde gå i väg och äta utan problem. Så skönt!

  ReplyDelete