Monday, October 19, 2020

Investor Q3 2020Det går bra för Investor, även under covid-19. Aktiekurs har gått upp 11% i år och vi fick även 9 kronor i utdelning i juni som är ungefär 2%. Det viktigaste i ett investmentbolag är om bolaget är billig eller ej. På ibindex kan du se dagliga uppdateringar vilken rabatt eller premie vi har på Investor och andra investmentbolag.

Just nu kostar Investor 567 kr per aktie, men om vi tittar på alla innehav i Investor inklusive onoterade, så får vi en substansvärde på 698 kr. Det är en rabatt på nästan 19%. Historiskt har Investor oftast haft en rabatt på 20%.

Investor är just nu näst billigast av alla investmentbolag. Bara Spiltan har en rabatt på 27%. Hälften av 14 investmentbolag har nu en premie. Det betyder att dessa kostar mer än dom är värda. Creades till exempel kostar 78% mer och Latour 52% mer.

Om Investor skulle värderas 50% dyrare så skulle priset vara över 1 000 kr. Jag ser denna bolag som en riktigt bra bas i portföljen och jag kommer successivt öka mot 11-12% av portföljvärde. Har köpt en liten post idag och blir fler köp i november.

Det är som att köpa 700 kr för 567 kr. En helt ok deal tycker jag. Viktigt att komma ihåg att substansvärde kan sjunka vissa kvartal om bolag som Investor äger går sämre. Långsiktigt dock, fortsätter det uppåt.

Två Månadslöner

2 comments:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) Förlorade kärleksformer
  3) Stoppa skilsmässa
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  ReplyDelete
 2. Jag heter Linus SAARINEN, och jag är vårdgivare. Jag noterar att jag just nu är som den lyckligaste. Jag vittnar om ett lån mellan individer som jag just har fått. Jag fick mitt lån tack vare tjänsten av Pierre Michel. Jag började med henne förra fredagen och på tisdag 10:45 eftersom bankerna inte arbetar på lördagar, då fick jag bekräftelsen att överföringen av beloppet på min begäran på 400.000 kr skickades till mig. och efter att ha hört mitt bankkonto mycket tidigt, till min stora förvåning var överföringen lyckad. Här är hans

      E-post :   combaluzierp443@gmail.com

  ReplyDelete