Friday, March 29, 2024

Glad Påsk och glöm inte pengarnaGlad Påsk önskar jag dig och dina nära och kära! Påsk är en tid för att fira, reflektera och skapa minnen som värmer hjärtat. Det är en tid då naturen åter vaknar till liv efter vinterns vila, och vi välkomnar vårens skönhet med öppna armar. Påskens budskap om återfödelse och förnyelse påminner oss om hoppet och möjligheterna till nya början.

Ha en underbar ledighet från jobbet, börsen och stress. Dagarna går fort och snart är det sommar. Men först får vi en massa utdelningar från olika bolag. Axfood har betalat ut hälften av sin utdelning, näst på tur är Swedbank och Volvo och sedan kommer en massa fler. Pengarna växer på börsen, glöm aldrig det!

En till tanke som slog mig är att från 1 april är ju då det börjar gälla den nya lönen för tjänstemän och även många andra. Jag till exempel vet inte vad ökningen blir men det är ändå skönt att lönen stiger. Jag får det retroaktivt i juni och många pratar om över 3%. 

Sedan är det skatteåterbäring för vissa och semesterersättning innan sommaren (eller efter). Första halvåret är alltid trevligt när man tittar på pengarna som ska in på kontot. Ha en fin ledighet!

Två Månadslöner

No comments:

Post a Comment