Wednesday, November 25, 2020

Samma skatt på ISK även 2021Frida Bratt som är sparekonom hos Nordnet skrev nyligen på Twitter att skatten för 2021 för ISK konto kommer att vara samma som i år. Det är faktiskt väldigt bra nyheter. Alla priser går upp genom åren, även cheezeburgare på McDonalds kostar 13 kr istället för 10 kr som det alltid varit. När någon meddelar att det blir ingen prishöjning blir jag extra glad.

Hur du räknar ut skatten för ditt ISK konto kan du se här

Ett nytt fond har även dykt upp idag som heter Avanza Småbolag by Skoglund. Intresset har varit stort på Twitterflödet och det kan bli en bra investering. Många av andra liknande fonder har gått upp mellan 40-50% i år. Enkel anledning är att småbolag kan växa snabbare än stora bolag. Du kan även köpa enskilda aktier som finns i den fonden och slippa förvaltningsavgift på 1,3%. 

Idag är det även lön för många och snart är även november slut. Tiden går fort och det är bara 4 veckor kvar till jul. Vi får väl hoppas att vacciner fungerar och kan levereras snabb till alla som behöver den. Blir intressant att se vad 2021 har att erbjuda. Tror ni att det blir som vanligt igen under 2021?

Två Månadslöner

4 comments:

  1. Snyggt. Tack för info!

    ReplyDelete
  2. Bra info! Är också glad att det inte blev någon höjning! Såklart :-)

    ReplyDelete