Wednesday, September 18, 2024

Så håller du kroppen frisk



Vill man leva längre, ha bra hälsa och vara pigg så behöver man träna oavsett om man vill eller inte. Jag är inte den som älskar att gå till gymmet men jag gör det ändå. Det är bra för min hälsa, jag har kostnadsfri tillgång till gymmet och jag ser bättre ut än för ett par år sedan. Har även fått en och annan komplimang.

"Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Gymgrossisten"

Jag är bara 33 år gammal, men jag bryr mig om min hälsa. När jag ansökte till deltidsbrandman så fick jag gå igenom hälsoundersökning och allt var som det ska. Inga konstigheter. 

Det blir inte så automatiskt, jag tränar två till tre gånger per vecka, ungefär 1 timme per gång och gör olika övningar. Under en vecka går jag igenom i stort sett alla maskiner som finns på gymmet. Har även min fru med mig som stöttar mig och hjälper till med olika övningar som jag är kass på. 

Hon har tränat i flera år och är i toppform, anledning till det är att hon äter hälsosamt, tar sina vitaminer (Magnesium, C, D, Järn, Omega 3, kreatin) och gör sin favorit protein shake. Nu har vi även börjat baka med extra proteiner, vi lägger in lite protein pulver i kakor, pajer, milkshakes och liknande. Det är extra tillskott som behövs när man tränar. 

Träning är otroligt viktigt, tillskott hjälper mer än man tror och att äta mer nyttigt är en kombo som gör att man lyckas. Man blir även mindre sjuk och har bra immunitet mot virus och andra bakterier. Jag personligen blir mer koncentrerad, har mycket mer energi och ork i vardag och det är härligt att se lite muskler som aldrig funnits där innan. Jag är inte i toppform än, men är på god väg dit. Har bara tränat i ett år ungefär, men det kommer jag fortsätta med. 

När vi beställer träningskläder, tillskott, proteinbars använder vi själva länken ovan för att Gymgrossisten har bland dom bästa priserna där ute. 

Två Månadslöner 

No comments:

Post a Comment