Thursday, September 5, 2024

Så skriver du en bok om investeringar



Det är många som drömmer om sidoinkomster, det är få som gör något åt det. Bland dom enklaste man kan göra är att skriva en bok. Varför tror du det finns hundratals böcker som är lika varandra? Speciellt när det handlar om börsen.

Jag skrev också en bok som heter Två Månadslöner - Du kan bli rik och nå din dröm även med låg inkomst, det är en bra passiv inkomst och det viktigaste av allt, jag skrev en bok som ingen annan har skrivit om. Den handlar om mitt liv, hur jag började från noll och nådde över 1 miljon i tillgångar innan jag blev 30 år, hur jag lärde mig om ekonomi och sparandet, hur jag började investera (inte nödvändigtvis börsen) och hur jag blev skuldfri inom 8 år. Helt enkelt en berättelse om hur jag nådde mina drömmar och hur du också kan göra det, även med låg inkomst.

Vissa tycker att det är svårt att skriva och det betyder att det kanske inte passar just dig. För många andra av oss är det lätt att skriva. Vi har otroligt mycket att dela med oss. Känner du samma så kan du också skriva en bok! 

Jag skrev boken inom ett par månader och det mesta sköts av Publit som jag har använt. Du behöver såklart ha en bild på framsidan, en pdf som är bra. Text som du ska ha i boken, hur boken ska se ut, storlek, material och liknande, välja bra typsnitt som är lättläst, rätta stavfel och sedan betala för publiceringen. Jag tror jag betalade 300 kr eller i närheten av det. 

Texten kan du rätta antingen själv eller ge till någon som är bra på språk. Min bok lästes av tre olika personer som är duktiga på språk och rättade mina fel. Första rundan gjorde en person, när allt var färdigt så läste nästa person och så vidare. Om man ska anlita någon som ska rätta fel kan det kosta mellan 10 000 - 20 000 kr. Det behöver man inte betala känner jag. Blev hur bra som helst utan.

Om du undrar vad man kan tjäna per bok så är det väldigt olika. Du bestämmer priset! Sedan är det efterfråga som styr. Jag säljer min för 100 kr men Adliblis lägger på +100% och säljer för 200 kr! Jag är inte helt säker men jag tror att andra tjänar mellan 20 - 100 kr per bok. För 100 sålda böcker blir det mellan 2 000 kr - 10 000 kr, så det är inte jättesummor med tanke på antalet timmar man lägger ned på att skriva. 

Boken måste vara riktigt bra för att kunna säljas i större volymer. Boken ska vara unik, fånga intresse och du ska veta dina läsare, vem är dom? Alla? Ungdomar? Pensionärer? Jag skrev en bok som jag hade velat läsa när jag började jobba. 

En läsare undrade om jag kommer skriva en bok till? Det vet jag inte än, men jag tror att jag kommer skriva en bok om hur jag gick i pension vid 50. Dock är det 10+ år kvar tills dess. En annan fråga jag fick är hur faktureringen fungerar? Använder man Publit så kan man använda alla deras kanaler. Då dyker boken upp på Adlibris, Bokus, Cdon osv. Man väljer bara priset och allt sköts av tryckeriet Publit. Dom trycker och levererar böcker till kunder och man får betalt för varje såld bok. Då slipper man fakturera själv och slipper ha kontakt med kunder. Smidigt.

Två Månadslöner

1 comment:

  1. Investment is one of the best ways to achieve financial freedom. For a beginner there are so many challenges you face. It's hard to know how to get started. Trading on the Cryptocurrency market has really been a life changer for me. I almost gave up on crypto at some point not until saw a recommendation on Elon musk successfully success story and I got a proficient trader/broker Mr Bernie Doran , he gave me all the information required to succeed in trading. I made more profit than I could ever imagine. I'm not here to converse much but to share my testimony; I have made total profit returns of $20,500 from an investment of just $2000 within 1 week. Thanks to Mr Bernie I'm really grateful,I have been able to make a great returns trading with his signals and strategies .I urge anyone interested in INVESTMENT to take bold step in investing in the Cryptocurrency Market, he can also help you recover your lost funds, you can reach him on WhatsApp : +1(424) 285-0682 or his Gmail : BERNIEDORANSIGNALS@GMAIL.COM tell him I referred you












    Jag skrev boken inom ett par månader och det mesta sköts av Publit som jag har använt. Du behöver såklart ha en bild på framsidan, en pdf som är bra. Text som du ska ha i boken, hur boken ska se ut, storlek, material och liknande, välja bra typsnitt som är lättläst, rätta stavfel och sedan betala för publiceringen. Jag tror jag betalade 300 kr eller i närheten av det.

    ReplyDelete