Tuesday, May 11, 2021

Finns ingen vår eller höst i SverigeIgår har jag och min fru gjort i ordning planteringslådor, täckt en del jordgubbar, fyllt på med nytt jord, la ovanpå lite björkflis som jag fick av en kollega på jobbet, rensat ogräs mellan stenarna och badat och fönat hunden. Mycket produktivt måndag var det! Hunden var glad för att kunna vara ute en hel dag.

Helt sjukt att det kan snöa på fredag morgon, och måndag eftermiddag var det hela 22 grader varmt! Det har jag vänt mig med. Det finns ingen vår eller höst i Sverige. Ganska lagom värme i 3 månader sen kan man ha höstjacka resten av året. Pass på och njut nu under sommaren, det förtjänar nog vi alla efter allt som hänt senaste året!

Vi tänker vara lediga några veckor under sommaren och avsluta köksrenovering (hoppas jag). Förutom det blir det som vanligt, träffa vänner, åka till havet, bada, pyssla i trädgården, laga god mat och såklart fira vårt 10 års dag tillsammans. Vill man ha ännu längre semester kan man passa på och göra allt roligt under helgerna, då känns det som semester hela tiden. Strunt i saker som är tråkiga och ha roligt istället.

I år är det nog hemester för många igen, så jag är lite nyfiken på vad har ni för planer under sommaren? Vilka utflykt blir det? Vad rekommenderar ni att besöka? Var kan man äta god mat? Vilken stad i Sverige är din favorit? Hur mycket tänker du spendera under semester?

Två Månadslöner

1 comment: