Monday, August 26, 2024

En lista på alla våra 15 inkomster



Idag kommer jag dela med mig alla våra 15 olika inkomster. Det finns mycket skräp på google som skriver om fotografering, enkätundersökningar och rastning av hundar. Dom betalar nästan ingenting och är inte värda tiden. Här kommer en lista som jag jobbar med varje dag. Det är en lista som helt enkelt fungerar för mig.

1 Blogg reklam, alltså all reklam som syns när man går in på Två Månadslöner hemsida. Ber om ursäkt att reklam finns, men det är därför jag har en blogg, för att tjäna extra pengar. Samtidigt får ni mycket värde från bloggen, så lite reklam skadar ju inte. 2 Blogg samarbeten är alla överenskommelser med externa parter som syns på bloggen då och då. 3 Blogg Affiliate är länkar till externa hemsidor.

Vi har även olika produkter som vi har skapat själva. Bland annat 4 boken Två Månadslöner, 5 kortspelet Fruit Salad och 6 unika Örhängen. Du kan se alla på vår webbshop. Andra produkter vi har som jag kallar övrigt är 7 räkor som vi säljer från vår akvarium och 8 växter från både trädgården och akvarium. I övrigt ingår även 9 hundklipp för våra fyrbenta vänner. Nummer 10 är Popcorn som säljs som smör vid vissa marknader som har en speciell recept som ingen annan har.

Visst är det roligt att följa oss? Vi har massor med olika sidoinkomster! Det ger både inspiration till dig och kanske något som du kan kopiera. Vissa inkomster ger mer än andra, men allt vi gör tycker vi är roligt och ger våra kunder glädje. Hade jag varit arbetslös hade jag kunnat jobba med bara sidoinkomster och få in många tusenlappar varje månad. Vi fortsätter med fem till inkomster!

11 Utdelningar. Att spara på börsen är kul, äger man fonder så ser man värdet på portföljen stiga över tid. Äger man många olika aktier som ger utdelning så får man många tusenlappar på kontot varje år. Något högre risk än fonder, men med många olika innehav i portföljen är risken ungefär samma som att äga en fond.

En ny sidoinkomst är från 12 uthyrning av lägenheten som jag har nyligen köpt! Äntligen kan jag lägga en check på min dröm! Har alltid velat vara en fastighetsägare. Utöver huset jag bor i såklart. Är otroligt glad och stolt över mig själv, oavsett vad vissa andra negativa människor säger.

Jag jobbar även extra på 13 räddningstjänsten. En möjlighet dök upp helt från ingenstans och jag tog det. Nu är jag deltidsbrandman. Nummer 14 och 15 är två månadslöner från våra jobb. Så nu har ni det, en lista på 15 olika inkomster som ingen jag känner har. Det är många inkomster och som vissa säger, många bäckar små, bildar tillsammans en stor å. Har även 5 till olika sidoinkomster i huvudet som jag funderar på varje dag, om det är värt tiden eller inte, men mer om det en annan gång.

Två Månadslöner

13 comments:

  1. Anonymous26 August

    Jag har sällan funnit något så genant likt detta inlägg och då har jag läst flera på bloggarens sida.

    Bloggaren skriver alltså enbart för att tjäna pengar och en kontakt eller relation med läsare och besökare tycks vara underordnad: "Ber om ursäkt att reklam finns, men det är därför jag har en blogg, för att tjäna extra pengar. Samtidigt får ni mycket värde från bloggen, så lite reklam skadar ju inte."

    Att det - ännu en gång och för... vadå, fyrtiotolfte gången(?) blir motsägelsefullt ökar enbart på det tragikomiska, för först bes det om ursäkt för reklam, sedan berättar bloggaren lika tydligt att just detta är det primära.

    Övermodet vet knappast några gränser, vilket tycks vara återkommande hos bloggaren; "Samtidigt får ni mycket värde från bloggen".

    Aloe Blacc tycks fånga bloggarens syfte, ambition samt livsmål.
    https://www.youtube.com/watch?v=nFZP8zQ5kzk


    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej, tack för dina återkommande kommentarer, du verkar vara mitt största fan. Bara så du vet så mina andra 1000 läsare verkar tycka om det jag skriver och kommer tillbaka varje dag för mer.

      Delete
    2. Anonymous26 August

      Tror de återkommer mer för det genanta än för att det som skrivs och kommuniceras skulle betraktas som "bra" innehåll...

      Delete
    3. Anonymous26 August

      och ändå läser du själv alla inläggen

      Delete
    4. Anonymous26 August

      Någon verkar avundsjuk :-)

      Delete
    5. Anonymous26 August

      1. Just för att de ärt så genanta...

      2. Avundsjuk? Ha! Ha ha ha! Vad skulle jag vara avundsjuk på?

      Delete
  2. Anonymous27 August

    Jag gillar att läsa denna blogg om de olika sidoinkomster som du har. Har blivit inspirerad och själv tittar på mina andra sidoinkomst :)

    Keep it up!

    ReplyDelete
  3. Anonymous27 August

    Ser fram emot nummer 16!

    ReplyDelete
  4. Anonymous27 August

    Panta burkar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det kan bli extrainkomst om man pantar andras burkar, pantar man egna så får du bara tillbaka lite pengar på det du redan betalat. Kanske vara chaufför på fritiden? Plocka bär och svamp? Skapa youtube kanal? Sy trasiga kläder? Det finns många saker man kan göra!

      Delete
  5. Anonymous27 August

    Onlyfans ?

    ReplyDelete
  6. Anonymous27 August

    Svarttaxi kanske vore nått o testa?

    ReplyDelete