Saturday, July 13, 2019

Konsten att tjäna pengar

Vill du tjäna ihop lite pengar snabbt, så kan du göra följande:

Sälj saker du inte använder, vi brukar ha massor med saker som kommer aldrig att användas, oavsett din ålder, så kan du hitta leksaker, spel, konsoler, samlingar, krukor, böcker, barnkläder, lampor, verktyg, möbler, elektronik och mycket annat. Det kan du göra grattis via köp och sälj grupp på facebook eller via blocket mot en lägre kostnad, glöm inte att ta betalt mer än annonsen kostar att publicera. Att göra en loppis hemma är också en snabb sätt att sälja av lite saker. Det är det snabbaste sättet att få ihop lite pengar.

Vill du tjäna ihop mycket pengar snabbt, så kan du göra följande:

Arbete är den absolut bästa för att få rätt mycket pengar varje månad på konto utan någon risk. Oavsett ålder, så kan man tjäna från 14 000 kr uppåt per månad vid heltidsarbete. Ungdomar tjänar lite mindre på sitt visstidsanställning, medan äldre får mer för sin erfarenhet. Det kan vara allt möjligt från att jobba på McDonalds, kassa eller lager till kontorsjobb, sälj eller mer specialiserade tjänster. 

Spara pengar är nog det viktigaste man kan göra. Att lägga undan csn bidrag, spara en del av sin lön eller andra inkomster. Har man bestämt sig att spara och har ett mål så går det mycket lättare. En tusenlapp i månaden är 12 000 kr efter ett år. Då har du samlat till en ny dator bara från din CSN bidrag. Sparar du varje månad så ser du dina pengar växa rätt snabbt. För att snabba på processen ska man minska sina utgifter. Sluta äta ute varje dag, minska antalet krogbesök, köp inte önödiga prylar, köp inte kläder som du kommer att använda en gång, minska rökande, minska antalet små köp i dyra affärer, ta bort prenumerationer som du inte använder, som TV och tidningar, etc...

När du sparat ihop till det du ville ha - köp det. 

När det mesta du vill ha är inköpt ska man börja spara igen och börja investera. Mer om det imorgon!

Finns det alltid något som du vill ha och måste ha, så är det extremt svårt att bli rik, då man spenderar allt varje månad. För att kunna njuta av livet och köpa allt, samtidigt att bli rik, ska man antingen tjäna mer och spara resten eller minska antalet köp och spara, spara, spara.


No comments:

Post a Comment