Wednesday, August 24, 2022

Saints Row - tråkig och enkel 6/10Embracer har släppt sin första stora titel i år som heter Saints Row och den har mottagits ganska dåligt av spelare. Många Youtube videos är negativa, många ifrågasätter spelet och ärligt talat har jag aldrig sett så stor massa som är negativa kring spelet. Anledningar är många, buggar, storyn, ljud och kvalité bland annat. Många är missnöjda att spelet är lite tom som spökstad och det saknar något. En känsla kanske? Det är en stad av kriminella gäng men dom syns knappt på gatorna? Det har typ aldrig hänt innan att så många fans är missnöjda. Det fanns stora förhoppningar kring spelet. Titta på videon så kommer ni höra allt och lite till.

Det finns en del som är positiva kring Saints Row och förhandsbokningar av spelet var över förväntan. Spelet ser okej ut generellt sett, modern och enkel. Inte något för en erfaren spelare kanske, men för att fördriva tiden fungerar den utmärkt. Spelet har många modifikationer på huvudkaraktären och bilar. Det finns en del häftiga byggnader, fina explosioner och nya saker man kan göra, bland annat flyga. Jag tycker det ser okej ut, skulle också ge en 6 av 10 som andra metacritics gjort.

Sammanfattningsvis så har äldre Saints Row spelen varit mycket bättre och roligare. Denna kan vi faktiskt säga var under förväntan för dom flesta. Mina tankar är att ungdomar bryr sig inte så mycket om Youtube kommentarer, dom som vill kommer köpa spelet ändå, bara för att åsikter är mer åt det negativa så betyder inte att spelet kommer säljas dåligt, det kan likväl vara tvärtom, det har hänt innan att vissa konstiga spel såldes som smör ändå. 

Man ska inte heller glömma att det finns inga spel i Embracer som står för mer än 5% av försäljningen, så oavsett hur denna titel kommer utvecklas så tror jag att Embracer kommer nå break-even för eller senare. Även om dom inte gör det så kommer bolaget prestera väl ändå. Det kommer många stora titlar framöver också och vissa av dom kommer lyckas och vissa inte. Det är så det är i denna branschen. Det är inte första gången en stor titel misslyckas och en liten okänd titel blir superpopulär. 

Aktien brukar falla kraftigt vid en misslyckande och då ska man köpa om man tror på bolaget och att titel kommer prestera okej ändå. Har inte tänkt mig att skriva någon inlägg idag men det blev ett inlägg ändå. Ni som äger aktier i Embracer, tänk inte på för mycket om detta spelet. Det kommer många fler och det blir fel misslyckanden, det kan jag lova. Så länge den stora massan av spel är bra så kommer en del av dom lyckas väldigt, väldigt bra. Man ska inte glömma att även dom sämsta spelen genererar intäkter, man kan rea ut dom sedan. 

Två Månadslöner

No comments:

Post a Comment