Sunday, October 20, 2024

Nostavik - Brinner för framtiden



Solen går ned tidigt, det är kallt ute och många börjat planera sina julledigheter, affärerna börjat sälja juldekorationer och vissa av mina kompisar har redan börjat köpa julklappar till sina nära och kära. Det har jag också börjat med, man ska vara i god tid.

Denna månad har jag ingått ett samarbete med Nostavik som tillverkar hantverksljus gjorda med säsongsbetonade dofter och unika presentalternativ. Allt av förnybara och hållbara vax alternativ, som är snällare mot vår hälsa och natur. Nostavik prioriterar miljövänliga och hållbara metoder.

Produktportföljen innehåller olika sorters ljus i olika storlekar och former. Jag har själv provat 7 olika sorters doftljus och min favorit är Thai Lime och Mango. Det luktar otroligt gott här hemma kan jag säga. Det blir en perfekt present till min kompis som älskar levande ljus. Det ger en myskänsla på något sätt. Var dock alltid försiktiga med levande ljus och lämna den aldrig obevakad! Jag vill inte ha merjobb som deltidsbrandman. Inte mina kollegor heller!

Det jag gillar med mindre företag är att man får andra produkter än dom flesta andra redan har. Något unikt. Det är det som är poängen med presenter, att dom är unika. Samtidigt stöttar man småföretag som behöver det mest. Speciellt i dessa tuffa tider. 

Om du gillar levande ljus lika mycket som vi gör, kika in på Nostaviks hemsida och Instagram, det finns något för alla. I bilden ovan ser du en ljushållare som jag köpte i Tyskland, handgjort och billig var den, så jag passade på. Använder den nästan dagligen. 

Snart november och det är verkligen dags att köpa julklappar. Istället för att köpa allt på en gång i december så är det mycket bättre att köpa lite varje månad. Man vet aldrig, ibland blir vissa produkter slutsålda och ibland blir det högre pris precis innan Jul. Gör som jag, börja handla julklappar nu.

Två Månadslöner

No comments:

Post a Comment