Saturday, October 21, 2023

Först ska du investera i din relationÄven om du har alla pengar i världen och är ensam därute utan familj och vänner så är det riktigt tråkigt. Pengar ger till viss del lycka, men fina relationer är det viktigaste vi har i livet. Det är det bästa valuta vi har i världen. Familj, vänner, partner och husdjur kan ge mycket mer än pengar gör.

Poängen med dagens inlägg är att fokusera mer på din partner. Det är inte alla som har tur att ha en partner hemma, men har du någon vid sidan om dig, så borde du vara tacksam och ta hand om relationen extra mycket. Varför? 

Det är mycket enklare när man är två. Alla hushållssysslor kan delas, det är lättare att spara pengar, planera saker tillsammans, lättare att nå sina mål, drömmar och man kan stötta varandra när det behövs. Det är även mycket mer praktiskt, om man skadar sig så kan man få hjälp av sin partner. Om man mår dåligt så får man hjälp. Man kan även få tips och råd på hur man ska bete sig, klä sig eller om man ska söka den andra jobbet man funderat över så länge.

De som bor tillsammans utan barn är lyckligare än de som bor själva eller med barn enligt SCB. Man känner mindre stress, troligtvis lever längre (har inte undersökt det än men låter rimligt), man har råd och tid att uppfylla sina drömmar och mål i livet och mycket annat som är positivt med ett liv med partner.

Relationer är svårt, tillsammans ska man kunna lösa hushållssysslor, kunna renovera bostaden, laga mat, prata om känslor, jobb, lösa dagliga problem som uppstår, stötta varandra, kunna planera och förstå sin ekonomi, växa tillsammans, lära sig nya saker, vara intressant som person, kunna attrahera varandra, resa tillsammans, skapa fina stunder och hjälpa varandra när det är svårt eller jobbigt. 

Investera i din relation, hela tiden. Det kommer ge dig mycket mer än du tror, både socialt, ekonomiskt och fysiskt. Det behöver inte vara mycket, bara du visar intresse för din partner, förståelse och hjälper så gott du kan. 

Två Månadslöner

2 comments:

 1. Anonymous21 October

  Asså! Åtminstone har jag cash å kan leva gött. Medan ett par ständigt kastar Molokov Cocktails.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Är man 2 så har man dubbelt så mycket cash 😉

   Delete