Sunday, October 8, 2023

Örhängen med äkta sterling silverFörsäljning av supersnygga örhängen med mat/frukt tema är återigen igång. Finns det intresse så är det bara att skicka ett mail direkt till mig: tvamanadsloner@gmail.com

Du kan beställa vad du vill ha så görs det på beställning om det inte finns hemma. Bland befintliga örhängen finns det bland annat hallon, blåbär, korv med bröd, sushi, semlor, rosor, tårtor m.m. Du bestämmer helt enkelt om du vill ha nåt annat! 

Ett perfekt present till någon du älskar, ingen annan i världen kommer ha exakt samma örhängen! Kan vara ett bra present till dig själv, Jul, Nyår, alla hjärtansdag, barn, bröllop, examen, till arbetskamraten, någon som ligger på sjukhuset, födelsedag, mors dag, inflyttning, påsk, halloween, vad som helst helt enkelt!

Priset är 220 kr per par + frakt. Du får bästa kvalité med äkta sterling silver, snabb leverans via post och viktigast av allt, riktigt bra support. Jag är tillgänglig dagligen och svarar på alla frågor som du har. Är även tillgänglig på Twitter via @manadsloner och på Instagram med namnet 2manadsloner.

Nyligen var vi på en marknad där vi fick riktigt bra feedback att dom är hur fina som helst. Många har blivit sålda men det finns många kvar. Vissa andra använder dom som dekoration till sina dockhus till exempel. 

Vi jämförde våra örhängen med andra som finns ute på marknaden och vi har även köpt andras örhängen för att se om dom är på något sätt bättre, men det är dom inte. Våra är lika bra och till och med har ännu finare små detaljer. Och det är det som är det viktigaste. Kvalité. 

Två Månadslöner

No comments:

Post a Comment