Sunday, April 23, 2023

Inkomst nummer 14



Det är nog dags för en release av nyheten som jag har hållit hemligt länge. Det är såklart en projekt som jag har hållit på med senaste halvåret. Tanken är att den ska vara den bästa, största och enklaste inkomsten i vår familj. Jag har redan fått över 15 beställningar och jag tror det kan säljas i hundratals när ordet sprids vidare. Kanske till och med tusentals om jag får rätt hjälp.

Jag har kontaktat flera olika tillverkare för att sälja min idé för royalties, men tydligen är alla upptagna. Jag fick som svar att det är fullt upp just nu och vi hinner inte titta på det närmsta halvåret. Trist. Jag väntar fortfarande på flera svar. Ett företag har dock svarat mig att min idé är väldigt bra men den saknar det lilla extra för att stå ut i marknaden och dom tackade vänligen nej. Jag ger inte upp.

Det som sker nu är att jag fortsätter jaga efter företag som kan ta över produktion och tillverka det. Får jag inget svar tillbaka kommer jag göra det själv. Jag har kontakter jag behöver från min tidigare skola som kan hjälpa mig med tryck, det finns lediga studenter som kan ta design jobbet och det finns företag där man bara laddar upp filer och trycker färdiga produkter. Det går att göra det utan stora företag som hjälp. Det kostar mycket att tillverka dock.

Som du säkert har redan läst tidigare på bloggen så har vi 13 inkomster i familjen Två Månadslöner och denna blir inkomst nummer 14, med högsta sannolikhet under hösten/vinster 2023. Vad är det för något? Det är min hobby som kostar mig pengar och som jag älskar. Därför vill jag ändra på det och tjäna pengar på det istället. Smart, va? Det är såklart brädspel/kortspel. 

Under några månaders tid har jag suttit och ritat, suddat, målat och färgat och allt annat som man gör vid skrivbordet med en massa bilder, färgpennor och idéer. Det blev en riktigt bra kortlek som är unik och enkel att lära sig. Hur vet jag det?

Jag har provspelat den ungefär 100 gånger nu med min fru, släkt, mina vänner och på arbetsplatsen. Oavsett ålder så gillar alla spelet. Till exempel en 10 åring ville spela om och om igen och en som är nära pension ville köpa flera stycken direkt när den printas. Det gör mig glad. 

Spelet är färdig just nu, men jag har bara 1 exemplar som behöver ritas över på dator och filerna ska skickas till tryckeriet. Det tar väldigt mycket tid. När någon annan ska göra det, tar det ännu längre tid. Man ska anpassa sig och så vidare. Det finns redan regelbok, kort video med presentation m.m. Älskar kortleken och ser fram emot när det äntligen blir tryckt och färdigt. Det kan dock dröja ganska länge... men en vacker dag, så kommer jag hålla den färdig i min hand!

Två Månadslöner

2 comments:

  1. Anonymous24 April

    Riktigt spännande att höra om!

    Vänligen, Hanna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Två Månadslöner24 April

      Aww tack Hanna! ❤ det känns som att vi gör lite av allt möjligt just nu. Vi behöver nog hitta det som vi är riktigt bra på och fokusera mest tid på det.

      Delete