Thursday, May 4, 2023

Nu finns Två Månadslöner på Instagram



Jag har märkt för någon månad sen att det är stor kontrast mellan mina läsare. Hälften älskar att läsa om utdelningar, aktieanalyser, aktieförslag, tankar kring börsen, utveckling av portföljen, sidoinkomster, bokrecensioner, pengar och nyheter som är viktiga att känna till. Andra hälften är total motsats.

Den andra hälften läser gärna hur det går för mig och för min lilla familj, om vem jag är, vad jag pysslar med under dagarna, vad jag jobbar med, uppdateringar och allmänt tankar om himmel och jord. Med andra ord allt som är utanför börsen. Vet ni vad? Jag har goda nyheter till er!

Senaste tiden har jag skapat ett Instagram konto som heter Två Månadslöner eller 2 Månadslöner, ni kommer hitta mig utan problem, samma logga helt enkelt. På Instagram lägger jag upp bilder på vad vi pysslar med, hur det går och allmänt uppdatering om vårt liv och resan framåt. Ingenting om börsen skrivs där, lite om sparande, men inte mycket. Fina bilder och lite text. Ni kommer gilla det, så in och följ.

Tanken är att bloggen ska handla om börs, sparande och privatekonomi, alltså allt som handlar om pengar och lite annat. På Twitter gör jag reklam för bloggen och skriver/diskuterar med andra om investeringar. Ibland gör jag små undersökningar och för det mesta pratar aktier eftersom alla jag följer och som följer mig är från finanstwitter (folk som älskar investera och spara). På Instagram blir det bara bilder och vad vi gör och bygger hemma. En par bilder per vecka ungefär med en kort uppdatering.

Facebook vill jag inte vara på eftersom nivån där inne är extremt låg. Jag provade, men många forum som finns handlar om antingen reklam för sig själv, aktieraketer (noll kunskap där) och sparande av pengar. Även där ställer folk frågor om vilken bolåneränta man har, varför faller börsen och ge mig tips på aktier att köpa. Nej, jag vill inte vara med där. Är jag med på alla sociala medier nu?

Två Månadslöner

1 comment:

  1. Behöver du ett lån???? Privatlån eller Företagslån???? Prata med mig om det. KONTAKTNAMN: Mr Petr Buzek, Om du är intresserad, kontakta oss på::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
    Whatsapp nu: +639773415435

    ReplyDelete