Monday, February 6, 2023

Vinnaren av boken är...Vinnaren av boken Livet, Börsen och Allting är Maria P. som har skrivit på mailet och berättat om sin sparresa. Stort Grattis Maria och boken får du nästa vecka! 🥳 För er andra, lycka till nästa gång! 

tal om böcker så har jag själv börjat skriva en bok. Jag har alltid haft en dröm att skriva en bok och tänkte att göra det när jag är äldre, typ pensionär men sedan insåg jag att jag kanske inte ens lever då. Därför började jag skriva direkt, samma dag. Jag har hundratals tankar och idéer på hur boken ska se ut och vilket innehåll den ska ha. 

Dagen jag började skriva var för någon vecka sedan och jag är nästan klar nu. Oavsett hur det blir så är jag ändå nöjd med att jag började. Kommer den ut i hyllorna, härligt! Kommer den inte ut på marknaden så kan jag självpublicera den. Oavsett vilket så blir det en bok och oavsett vad så kommer jag göra en giveaway av den här på bloggen. Troligtvis redan innan sommaren eller värsta fall senare i år. 

I boken har jag skrivit om min historia, hur jag lyckades spara ihop pengarna och hur du kan också göra det. Boken är redan full med spartips, idéer, tips och förslag på olika alternativ. Man behöver inte spara på börsen om man inte vill. Man kan bli miljonär ganska fort även utanför börsen. 

Om du saknar något i andra böcker, lämna gärna en kommentar nedan så kan jag ta med dom sakerna eller vissa delar i boken. Har du inga kommentarer på det, skriv vad du gillar att läsa i böckerna, vad fångar ditt intresse mest? Har du kunskap om publicering av böcker, skriv till mig på tvamanadsloner@gmail.com eller om du vill samarbeta på något sätt. 

Två Månadslöner

2 comments:

 1. Vad spännande med en bok! Men hur har du hunnit skriva den på bara en vecka? Imponerande! Du måste haft ett grymt flow! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Två Månadslöner06 February

   Hej Fumlan! Jag älskar den så det finns säkert fler som kommer tycka om den :)

   Det tog mig exakt 21 dagar och boken är lagom stor, varken liten eller stor bok. Bara nödvändigaste med. Nu håller jag på att korrekturläsa, rätta fel, skapa omslag m.m.

   Flow har jag verkligen, varje dag tänker jag på hur man kan tjäna mer pengar, hur man kan investera sin tid på bästa sätt osv. Man har begränsat med tid, den ska läggas på saker man vill göra och det var verkligen något jag alltid velat göra :)

   Delete