Saturday, February 4, 2023

Bokutlottning Livet Börsen och AlltingJag har lovat er en bokutlottning när vi nådde 500 000 besök på bloggen, så här kommer den! Bättre sent än aldrig! Livet, börsen och allting kommer att lottas ut både här på bloggen och Twitter! Visst är det bra? Skriv nedan en kommentar eller på mail tvamanadsloner@gmail.com på varför just du ska vinna, lägg till din mailadress i kommentarerna så kan jag kontakta dig om du vinner (rekommenderar att skriva ett mailadress utan personliga uppgifter som efternamn m.m.), du får självklart lägga till något mer i beskrivningen om du vill. Jag har skrivit en kort recension tidigare om boken Livet Börsen och Allting (inga spoilers) i länken om du vill veta mer om vad den handlar om.

Vinnaren lottas ut på måndag morgon, kommer skriva ett inlägg om det samt meddela vinnaren (om det går via privatmeddelande eller mail). Boken passar även utmärkt som en present till någon som gillar pengar, psykologi och livet generellt. Kanske perfekt present till Alla Hjärtans Dag? Eller varför inte till dig själv?

Genom åren har jag både lyssnat och läst många böcker, jag lär mig lite från varje bok fortfarande. I början lärde jag mig mycket från varje men sedan har jag märkt att mycket upprepas på olika sätt. Dom flesta skriver om hur viktigt det är att spara, hur andra har gjort det, hur man analyserar bolag och hur börspsykologi påverkar oss. Vissa lägger till även om hur vi är som människor, samt lite statistik och fakta.

Denna bok är lite annorlunda än andra, därför vill jag skicka den till någon. Efter jag läst boken insåg jag att jag vill lära mig något nytt, till exempel mer psykologi, hur börsen skapades, hur pengarna fungerar och varför samt lära mig mer om pensionärer och vad dom tycker och tror om livet med mera. Jag blir inte yngre och jag vill inte missa något viktigt i livet, att lyssna på äldre hjälper mig mycket faktiskt. Jag får en annan perspektiv på saker.

Dela med dig inlägget på sociala medier så fler kan ha möjligheten att vinna, eller varför inte be din sambo skicka ett mail också så har ni dubbla chanser att vinna? Önskar alla lycka till och såklart dom som skriver en bra beskrivning på just varför dom ska vinna får lite förtur, för att vem vill se "ge mig boken" kommentarer? Lycka till och avkastning på er!

Två Månadslöner

2 comments:

  1. Anonymous05 February

    Låter som en spännande bok utifrån din recension! Motiveringar är jag kass på, men jag älskar böcker och finansböcker med någon ny take skulle vara himla kul att sätta tänderna i. Mailen är den mycket seriösa bananacosmicgirl@hotmail.com

    /Cosmonomics

    ReplyDelete