Monday, January 13, 2020

Inkomster från bloggen efter 6 månaderMånga tror att när man skriver en blogg så får man massa pengar från annonslänkar, men så är inte fallet. 

Jag har skrivit inlägg nästan varje dag sedan 12:e juli 2019, vilket är exakt 6 månader sedan. Under denna tiden har jag inte fått en enda krona från mina annonslänkar. Totalt blev det över 17 000 besök på hemsidan och än så länge, har jag inte gett upp. Jag skriver för att jag gillar att skriva. Samma gäller sparandet, jag sparar för att jag gillar det och om det finns andra som inspireras av det och vill lära sig hur jag gör det så får ni gärna fortsätta följa min resa.

Två Månadslöner blogg är inte den bästa inom bloggvärlden, jag vet. Jag har inte den största portfölj av aktier eller fonder, ibland finns det stavfel och ibland skriver jag något helt irrelevant till privatekonomi. Bloggen är till för att vanliga människor ska kunna ha det bättre i vardagen, spara pengar på reor, få tips och inspiration, lära sig jämföra, lära sig investera, sälja saker man inte behöver samt följa min resa framåt. Tanken är att ha det bättre i år än vi hade förra året. 

Vad tycker ni om Två Månadslöner blogg? Är det tummen upp eller ner? Läser ni inlägg dagligen eller då och då? Har ni idéer på hur jag skulle kunna förbättra den? Vad vill ni läsa mer om?

Ibland fungerar det inte att kommentera har jag märkt, är dock osäker varför det är så. Om det fungerar för er, lämna gärna en kommentar!

Två Månadslöner

8 comments:

 1. Anonymous13 January

  Tummen upp

  ReplyDelete
 2. jag gillar bloggen, fortsätt!

  ReplyDelete
 3. Jag gillar din blogg. Jag missade tyvärr inledningen på din bloggs historia, men läser nu samtliga inlägg du skriver! Keep up the good work!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tackar! Det kommer längre fram igen :)

   Delete
 4. Din blogg är läsvärd, vissa skriver endast hur det gått för deras portfölj eller vilka aktier dem köpt. Blir tråkigt i längden, du har mer variation. Men dina texter kunde varit lite längre och lite mer analyserande.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack för din feedback! Jag kan tyvärr inte skriva långa texter då det blir svårt att läsa på mobilen. En annan orsak är att jag jobbar hela veckan och ibland lite extra, så jag har ont om tid. Jag tar med mig analys delen och ska göra det bättre längre fram! Tack!

   Delete