Thursday, January 2, 2020

Hjälp mig att välja!Nu är det bestämt att Två Månadslöner ska köpa en storpudel. Kostnaden för hunden är redan uträknad och den hittar ni här

Några av er tänker att det är slöseri med pengar, men då har jag en motargument. Man ska leva lite också! Att spara varje månad är en hobby för mig och jag sparar för att kunna köpa det jag vill, när jag vill. För några av er är det resor utomlands, för aktiebloggare är slutmålet oftast att kunna leva på sina investeringar och sluta jobba.

För mig och min fru är hunden prio ett just nu. Vi har hittat en uppfödare och en backup ifall de inte blir någon tik i kullen. Hunden ger mycket glädje i livet, nyttigt för hälsan då man skrattar mer och går promenader varje dag. Man får härlig sällskap, energi och träffar andra hundägare med samma intresse.

Här kommer min fråga. Vad ska hunden heta? Försökte att googla men ändå har vi svårt att välja ett namn. Lämna gärna en kommentar på fina hundnamn som hade passat för en stor, vit pudel. 

Två Månadslöner

12 comments:

 1. Kul med storpudel! En av mina favoritraser, men inte så många som har sådana känns det som. Lycka till, en hund med allt vad det innebär är värt mycket!

  Mvh Louise

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pudel kräver mycket tid och skötsel, vi har haft det innan och vill ha det igen :) Tack!

   Delete
 2. Replies
  1. Kanske till och med jag börjar springa! :)

   Delete
 3. Replies
  1. Har du hört Puddi Puding låten på youtube? :D Det var faktiskt intressant namn :)

   Delete
 4. Anonymous17 January

  Stella

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jättefin namn! Påminner lite om serien "Modern Family", det finns en hund där som heter så.

   Delete