Sunday, January 26, 2020

Om du tappar bort en strumpaVisst har du tappat bort en strumpa någon gång? Antingen i tvättmaskinen eller garderoben. Blev det ett hål så fick du slänga den och nu har du endast en kvar. Vad gör man med den? 

Ett tips är att köpa en massa strumpor i samma färg. Det löser alla problem. Du hittar alltid två likadana strumpor. Finns det ett hål så kan du slänga den och det finns alltid en annan. Du sparar tid då du behöver inte sortera dom längre, inte heller i tvätten. Köper du fler så brukar det finnas rabatt eller fri frakt på dom. Din sambo kan använda samma strumpor då de brukar passa för olika stora fötter. Du slipper även bekymmer att tänka på vilken färg du ska välja. 

Jag har inte gjort det själv än, men funderar på att prova metoden. Det låter smart, enkelt och tidseffektivt. Vad tycker du om det? Vad finns det för nackdelar? 

Två Månadslöner

2 comments:

 1. Jag har bara svarta strumpor....Men inte av den anledningen från början. Det bara blev så och jag måste såga att det är vansinnigt praktiskt. Förr hade vi en hel liten korg i tvättstugan med singel-strumpor som letade maka. Men tänk vilket mysterium! Jag undrade ett tag om tvättmaskinen åt strumpor.

  Kul ämne!

  Ha en fin kväll,

  Anneli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ja, man kan undra vart de tar vägen... :D

   Delete