Wednesday, January 1, 2020

Antalet besökare växte med över 50% i december!I november hade jag 3 000 läsare och satte upp ett mål att få 4 500 läsare på bloggen under december. Länken hittar ni här. Totalt har jag fått 4 701 läsare vilket jag är väldigt stolt och glad över. Det ger mig motivation att fortsätta blogga.

För januari sätter jag upp ett mål på 5 000 läsare. 

Jag minns när jag hade 3-4 läsare om dagen och även då var det roligt att dela med er mina tankar kring sparande och privatekonomi. 

År 2020 börjar jag med att fundera över vad jag vill göra under året, vad som ska köpas, investeras, vad jag kan sälja, spara på, ändra och hur kan jag få mer pengar kvar varje månad. 

När vintern är slut så kommer jag påbörja renoveringar och snygga till huset för att någon gång i framtiden kunna sälja den mycket dyrare. Ser fram emot våren, då kommer alla utdelningar från mina bolag och jag kan börja jobba utomhus. Jag behöver fler soltimmar under dagen för att kunna hinna göra något och helst lite värme! Missa inte morgondagens inlägg, då jag har en fråga till er!

Två Månadslöner

2 comments:

  1. Grymt fin tillväxttakt! Det ska bli kul att se vilka bolag du kommer investera i samt ser framemot morgondagens fråga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det går fort i början, samma gäller aktier, från 1000 kr till 2000 kr är det 100% tillväxt! Jag håller på att göra analyser på min bevakningslista, det finns många bolag på börsen att gå igenom! Ser fram emot morgondagens svar!

      Delete