Sunday, February 2, 2020

Antalet besökare växte med 175% i januari!



december hade jag 4 701 läsare och satt upp ett mål för att få 5 000 läsare på bloggen under januari. Totalt har jag fått 12 968 läsare i januari vilket jag är väldigt stolt och glad över. Det är en ökning på 175%! Under tiden har jag fått många kommentarer och de flesta har blivit besvarade. Tusen tack för era kommentarer och synpunkter. Det ger mig motivation att fortsätta blogga.

Det som inte ger mig motivation att fortsätta blogga är nedåtgående trend sedan slutet på januari. Antalet besökare har minskat rejält och jag vet inte anledningen till detta. Från tidigare 600 besökare om dagen tillbaka till 200 besökare om dagen. En annan oro jag får är att bloggen genererar inga inkomster. Jag ska försöka att lägga in google ads och får se om det hjälper något. 


Ibland blir jag sjukt imponerad av bloggare som lägger upp långa analyser eller sammanfattningar i princip varje dag. Vilken motivation och engagemang! Att man orkar skriva varje dag! En stor applåd för er, speciellt Kronan till miljonen, Thedividentstory och Från Glam till Damm som jag följer dagligen.

För februari sätter jag upp ett mål på 10 000 läsare, vilket är 344 besökare om dagen. Det låter inte omöjligt.

Lämna gärna en kommentar om du har några tankar kring bloggen eller tips på hur jag kan få fler läsare eller högre inkomster från annonser. 

Två Månadslöner

2 comments:

  1. Grattis till fin utveckling! Gällande personer som läser bloggen uppvisades en avmattning i slutet på januari även för mig. Keep up the good work!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, det är något som har hänt i januari, jag trodde det var bara min blogg. Jag har lagt upp även dig i listan, då jag följer din blogg också :)

      Delete