Thursday, February 27, 2020

Volvo challenge!



Det är nog det sjukaste jag har sett från Volvo lastbilar. Denna video Volvo Trucks - The Tower kom ut igår på Youtube och har redan passerat 100 000 tittare. Det blir säkert många miljoner tittare inom några år. Volvo meddelade samtidigt att 4 nya lastbilar kommer lanseras med fokus på föraren, säkerhet och produktivitet. Oftast brukar det vara en lansering i taget, men Volvo har visat upp alla. Dessa lastbilar är vad riktig kvalité är. Försök att slå denna video Scania! 

När jag såg denna video så trodde inte att det var sant! Sedan kom jag ihåg att Volvo har gjort liknande video innan när jag var yngre. Då sökte jag lite på Youtube och hittade denna video från 2013 med Van Damme som vissa av er kanske har redan sett. Bara 96 miljoner tittare.


blev jag såklart nyfiken, det måste finnas fler häftiga videos om Volvo lastbilar. Jag sökte lite och hittade en till. Varför koppla 1 container när du kan koppla dom alla? Världens starkaste man Magnus Samuelsson vill slå en rekord med hjälp av en Volvo lastbil. Hur många containers kan en lastbil dra tror du? 3 år gammal video med 8,7 miljoner tittare.


Volvo gör riktigt bra reklam för sina lastbilar, jag vet inte om det hjälper att sälja fler men det är riktigt häftigt att se såna videos och dessa glömmer man aldrig! Mina Volvo aktier håller jag hårt i och kommer aldrig sälja, ett fint bolag med bra framtidsutsikter. Det enda nackdelen är att bolaget är konjunkturkänslig, det betyder att när börsen går ner så går Volvo ner ännu mer. Samma gäller åt andra hållet, när börsen går bra så går aktien upp ännu bättre. Jag bryr mig inte om det dock. Min sparhorisont är minst 20 år. 

Hade jag inte varit en lönekonsult hade jag gärna kört en lastbil. Behöver inte tänka så mycket, bara att köra och njuta av utsikter. Är det någon av er som har kört en av Volvos lastbilar? Äger ni Volvo aktier?

Två Månadslöner

1 comment:

  1. Jag heter Linus SAARINEN, och jag är vårdgivare. Jag noterar att jag just nu är som den lyckligaste. Jag vittnar om ett lån mellan individer som jag just har fått. Jag fick mitt lån tack vare tjänsten av Pierre Michel. Jag började med henne förra fredagen och på tisdag 10:45 eftersom bankerna inte arbetar på lördagar, då fick jag bekräftelsen att överföringen av beloppet på min begäran på 400.000 kr skickades till mig. och efter att ha hört mitt bankkonto mycket tidigt, till min stora förvåning var överföringen lyckad. Här är hans

        E-post :   combaluzierp443@gmail.com

    ReplyDelete