Saturday, November 5, 2022

100 000 kr till dig att shoppa loss för!Det roligaste som man kan göra nu i November är att vara med i Investerar SM 2022! Du får 100 000 kr som du kan shoppa loss aktier och andra värdepapper för. Det är fiktiva pengar så du varken får riktiga pengar eller spenderar riktiga pengar. Du har en vecka på dig och tävlar mot andra småsparare, fondförvaltare och bloggare. Perfekt för dig som är ny som vill testa köpa aktier på skojsskull. Vem vet, du kanske vinner?

Kända profiler som är med är fondförvaltare från TIN fonder, bloggare Aktiepappa, Youtuber Marcus Lindblad, Twittrare MISSWEE, Tova från Unga aktiesparare, författare Marcus Hernhag och Albin från uppesittarkväll och EFN Marknad. Visst är det kul? Testa och se om du kan investera bättre än kändisar!

Investerar-SM arrangeras av börsen Nordic Growth Market (NGM). Genom tävlingen får nyfikna amatörer och inbitna investerare testa sina kunskaper i handeln med aktier, råvaror, index, valutor, krypto och räntor. Det görs med hjälp av vanliga aktier och börshandlade produkter. Dessa värdepapper finns på NGM:s hemsida.

Tävlingen pågår mellan 7 november – 11 november. För att vara med i huvudtävlingen och tävla om första priset måste du ha anmält dig senast 8 november. Handeln är öppen under börsens öppettider 08:00 – 20:00. Tänk på att vissa värdepapper, bland annat aktier, handlas under kortare öppettider 09:00 – 17:25.

Under tävlingen ska deltagarna skapa en så hög avkastning som möjligt i sin depå som består av 100 000 fiktiva kronor. I tävlingen handlas alla värdepapper till faktiska kurser men med fiktiva pengar. Fördelen med tävlingen är att man får testa att handla utan att riskera riktiga pengar.

Investerar-SM är en social tävling – utmana vänner, kollegor och familj och visa vem som är bäst på trading! I tävlingen går det att skapa grupper där man tävlar mot alla inom gruppen. Det är så klart kostnadsfritt att delta, men man måste ha fyllt 18 år.

Två Månadslöner

No comments:

Post a Comment