Thursday, November 10, 2022

Träffade House of the Dragon skådespelareDen 5 november var jag på Comic Con i Stockholm och den var riktigt bra. Har du barn så måste du någon gång besöka Comic Con, en familj på 4 borde kosta under 1 000 kr men upplevelsen är värd det. Dom öppnar även i Göteborg ibland och det finns även liknande träffar i Malmö. Googla så får du säkert något liknande upp. Man kan även söka efter biljetter på ticketmaster

Bilden ovan är inte från eventet, men man kan förvänta sig en massa folk som klär ut sig till olika superhjältar och anime figurer. Både barn och vuxna var utklädda, kändes nästan som en Haloween igen. På Comic Con så fanns det en massa utställare som hade olika aktiviteter som sällskapsspel (Asmodee), tidningar att bläddra i, pc spel att testa, Nintendo, Lego, Star Wars svärdar och en massa annat.

Man kunde även köpa saker vid montrar, plånböcker, böcker, godis och läsk från olika länder, anime leksaker, merch, kläder, ryggsäckar och keps, kortspel, mat och massa annat smått och gott. Man måste helt enkelt uppleva det. Ett ganska stort event. Förväntade mig lite fler aktiviteter och lite mer wow känsla men det duger för det priset. Vill nu besöka även större städer utomlands där Comic Con är ännu större.

I år kunde man träffa skådespelare från House of the Dragon, Graham Mctavish, Milly Alcock och Fabian Frankel. Dom hade en Q&A där man kunde ställa frågor och lyssna på dom berätta om filmen och sig själva. Roligt för både yngre och vuxna. Förutom dom så fanns det några youtubers under dagen och andra influensers. Det fanns helt enkelt något för alla.

Det bästa var såklart att titta på en massa utklädda killar och tjejer som har säkert lagt ner enormt mycket tid på sina kostymer, dräkter och annat läskigt. Vissa av dom har gjort ett riktigt bra jobb. En del av utklädnader kände jag inte ens igen. Det var min första gång på mässan och jag kommer säkert tillbaka nästa år, det rekommenderas varmt. 

Två Månadslöner

No comments:

Post a Comment