Wednesday, December 4, 2019

En massa JulklappstipsDet är alltid svårt att komma på en bra present, men detta året blir det enkelt! Du kommer att få många förslag från mig och det kommer säkert finnas något för alla! (Länkar nedan innehåller annons).

KLASK 379 kr
Årets familjespel 2015, spelas av 2 personer och det är alltid kul! Har själv spelat många gånger och rekommenderar starkt för både barn och vuxna.

Carcassonne 239 kr
Ett måste i varje hem. Superenkel sällskapsspel som passar alla. Har spelat många gånger och även expansioner.

Carry me maskeraddräkt 599 kr
Superroliga dräkter för vuxna och barn, många olika varianter som passar många olika högtider. Köpte min förra veckan på black friday.

Sneaker Strumpor 59 kr
Finns i storlekar 35 - 45 och flera olika färger. Hoppas jag får dom i julklapp!

Provkör Ford Mustang 599 kr
12 kilometer, 550 hästkrafter, V8 med 5,2 liter motor. En upplevelse som alla måste ha, minst en gång i livet. Själv fick jag provköra Lamborghini och det var riktigt spännande! Rekommenderar starkt.

Skapa konto på Avanza
Istället för att slösa pengar, skapa en ISK konto och börja investera i till exempel aktier, fonder, räntepapper, obligationer eller lite i varje? Skapa en portfölj som passar dig. Det är den bästa presenten du kan ge dig själv!

Sedan finns det en massa andra upplevelser som att prova på att skjuta pistol, hästridning, sightseeing, spa, hotell övernattning, matlagning, danskurs med mera.

En present kan vara pilbåge, inredning till hemmet på till exempel IKEA, högtalare, datortillbehör som mus, tangentbord eller datorskärm. För små barn kan vara leksaker, för äldre barn lego, dataspel eller hörlurar och för ungdomar kanske telefon skal, ipad eller något för träning.

Verktyg är alltid en bra present för alla, skruvdragare, handverktyg, multiverktyg med mera. Kläder, väskor, parfym, en cykel eller tillbehör till den, fiskeredskap eller något till bilen eller bröllopet?

Hoppas du fick lite inspiration och hinner att göra dina beställningar så att du hinner få presenter hem innan Jul! Det som jag önskar är att fler skulle läsa Två Månadslöner och kanske även biobiljetter då det är många bra filmer som kommer ut nästa år. Vad önskar du i present? Dela gärna med dig så andra får ännu mer inspiration!

Två Månadslöner

2 comments:

  1. Beställde Klask, verkar roligt! /IK

    ReplyDelete
  2. Bra tips! Jag har på senare tid allt mer börjat uppskatta/föredra upplevelsepresenter :) Sedan att ge bort några aktier är inte dumt heller :)

    ReplyDelete