Sunday, May 17, 2020

Besparing 2 850 kronorEftersom min Tele2 mobilt bredband höjde priset med 25% från 400 kr till 500 kr bestämde jag mig att lämna som kund och byta till Hallon istället. När jag meddelade Tele2 att jag vill lämna fick jag rabatterad erbjudande, men den var så dålig att det är inte sant. Jag ska inte gå in i detalj.


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hallon

Hallon kommer att kosta mig 300 kr istället för 500 kr och på ett år blir det en besparing på 2 400 kr. Första 3 månader är även halva priset så totalt kommer jag spara närmare 2 850 kr. Tummen ner för Tele2 och tummen upp för hallon.

Efter lite forskning hittade jag på Hallon hemsida att bolaget ägs till 40% av Investor som jag har i min aktieportfölj! Varför bytte jag inte tidigare? Ja, ja, bättre sent än aldrig.

Oavsett hur liten besparing det är så är det fortfarande en besparing. Jag tycker det är mycket bättre än en prisökning. Lägger du en massa små besparingar under ett år så ser du hur mycket pengar som kan sparas och du använder fortfarande samma tjänster. Pengarna kommer istället att investeras i aktier. Från och med nu ska jag byta leverantörer oftare för att få bättre priser hela tiden. 

Två Månadslöner

6 comments:

 1. Snyggt sparat! Vad har du för mobilabonnemang? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Christina,

   Du kommer säkert inte tro det, men jag har ingen abonnemang för mobilen. Har Halebop med saldo där jag fyller på vid behov. Kopplar mig på internet hemma eller där det finns grattis wi-fi.

   Fyller på med 100 lapp var tredje månad, så det är nästan gratis! :)

   Delete
  2. Det var inte dåligt!

   Delete
  3. Jag vet jag är lite snål, men pengar som är över kan investeras istället :)

   Delete
 2. Hej själv så har jag inget mobilabonnemang utan har kontakt kort på comviq där jag laddar på med 145 kr varje månad fastpris

  ReplyDelete
  Replies
  1. Har fått en rabattkod från Hallon efter registrering (värva en kompis heter det) man måste köpa följande:

   Mobilabonnemang 25GB data, obegränsade samtal & mess samt en massa surf för bara 99 kr/mån (ord. pris 249 kr/mån) i 6 månader.

   Säger du upp avtalet efter 6 månader så har du sparat 270 kr! Koden är TXNL0M9K

   Hälsar, Två Månadslöner

   Delete