Sunday, May 31, 2020

Från dag till veckouppdateringFrån och med idag kommer jag sluta uppdatera bloggen dagligen och går över till veckouppdatering. Det finns flera anledningar till detta och jag hoppas ni har förståelse för detta. 

Eftersom snart är jag arbetslös... jag menar hundledig så blir det ont om tid att uppdatera bloggen dagligen. Det kommer att bli full fokus på hunden och upplärningen, även full fokus på att ta andra projekt hemma som att se över carporten, den ska också målas över och några brädor ska bytas. Uthuset behöver inredas, samma gäller även källaren. Vi har även trappan som behöver snyggas till och många fler saker som behöver ses över. Ibland går jag ut på morgonen och kommer hem sent på kvällen. Så pass mycket tid tar det ibland.

Under sommaren är många lediga och de flesta vill spendera sin tid ute, vid havet, med familjen, gå på aktiviteter, pyssla hemma och det är inte många som läser bloggar kan jag tänka mig. Kanske då och då men inte dagligen... med andra ord är ni också upptagna.

Det måste hända saker för att bloggen ska vara intressant varje dag och det kommer inte hända så mycket under sommarmånaderna. Hemma hos mig är det jobb och vila som gäller, mitt jobb inom lön tar snart slut och börsen är också lite seg under sommaren. Enda som jag ser fram emot är antingen börskrasch på grund av våg två (om den kommer) eller kvartalsrapporter i juli. 

Som sagt bloggen uppdateras igen om en vecka. Hur det ska se ut exakt vet jag inte, men troligtvis blir det lite längre inlägg. Vi får se helt enkelt. Har ni synpunkter, tankar, frågor får ni gärna lämna en kommentar, jag läser dom dagligen. Vi hörs snart igen och jag önskar er många soliga och varma dagar framöver!

Två Månadslöner

2 comments:

 1. Klart man inte måste skriva varje dag om man inte hinner och har lust. Det ska ju vara glädjefyllt att blogga, och visst finns det mycket annat som lockar nu, särskilt utomhus.

  Ha det gott!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Precis, det finns mycket att göra utomhus! :)

   Delete