Wednesday, May 27, 2020

En god gärningEn kort inlägg idag då jag var upptagen med att riva vår gammal staket. När vi körde iväg soporna så var det massvis med folk på tippen! Inte 1,5 meter avstånd kan jag säga! Mest pensionärer var där.

Bortsett från det har jag köpt aktier för sista gången denna månad och det blev Axfood för 199,90 kr per aktie. Jag tror starkt på en bra rapport i juli som vanligt, då vi fortfarande jobbar hemifrån och i kvartalet ingår midsommar när folk handlar extra mycket. Kanske till och med hinner öppna upp norska gränsen?

Altan taket blev upphämtad av ett par från facebook, de tog all virke idag vilket är superskönt då slipper vi köra iväg det till tippen. De verkade också väldigt glada då vi gav bort det gratis. En god gärning från vår sida! Har du gjort en god gärning på sistone? 

Även när jag parkerar bilen i stan och betalar parkering för dagen, brukar jag ge bort den till någon annan när jag kör hem. Ibland trycker jag in den tillbaka i automaten, så troligtvis någon hämtar den sen :)

Två Månadslöner

2 comments:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Stoppa skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Graviditet spell
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous29 May

   Nej tack och sluta med spam.

   Delete