Saturday, May 2, 2020

Statistik och intäkter från bloggenTvå Månadslöner blogg fortsätter växa! Antalet besökare på bloggen har ökat från 9 213 i mars till 13 679 besökare i april. Det är en ökning med 48%! Jag tycker det är helt fantastiskt! Stort tack till er!

Mest lästa inlägg under april har varit OMG vad har jag gjort? som du kan gärna läsa om du har missat det. 

många av er älskar att läsa om pengar så kan jag stolt säga att bloggen har börjat producera lite pengar. Totalt har jag fått in 1 022 kronor i år på kontot som jag har såklart köpt fler aktier för. Snart borde det även komma en inbetalning från affiliate länks som borde ge runt 150 och 350 kronor. Det är inte mycket men det är en bra start till min egen pengamaskin som jobbar när jag sover.

Investerade 500 kronor i månaden på börsen med hjälp av ränta på ränta kan växa upp till 770 000 kronor efter 30 år, lagom till pension. Det som du lägger in på börsen är 6 000 kronor per år som är 180 000 kronor totalt. Du får 4 gånger pengarna på 30 år.

Ett exempel bakåt i tiden är om du hade haft 180 000 kronor i madrassen år 1989 och låtit det vara så hade du haft samma belopp men köpkraften hade minskat till 101 278 kronor. Inte så fantastisk utveckling på -43%! Det kallas inflation. Det är upp till dig om du vill halvera dina pengar eller dubbla dom. 

Cash is trash har jag hört många säga. Att ha mycket pengar är ett problem. De förlorar värde och gör ingenting. Vill du att pengarna behåller värde och även växer ska du byta ut pengarna till fastigheter, guld, aktier, veteranbilar, samlarföremål, eget företag och det finns säkert massa andra investeringsalternativ. Ha en fin helg!

Två Månadslöner

2 comments:

  1. Grymt jobbat, riktigt spännande att följa din utveckling!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack DS, det börjar gå framåt nu :)

      Delete