Monday, May 4, 2020

Vi har köpt hund!Vi har inte hämtat henne än, men hon kommer att hetta Lily och är storpudel. För ett par år sedan gick bort vår kära hund som vi saknar enormt och endast nu känns det att vi är redo för en ny hund. Nu när jag blir arbetslös under sommaren och förmodligen ännu längre på grund av corona så är det bra tillfälle att ha en kompis. Kommer funka bra även när jag börjar jobba, då vi har en stor hundgård.

Kostnaden är redan uträknad och kommer att hamna på max 1 000 kr i månaden inklusive allt, även spontana köp. Se en gammal inlägg om det. Eftersom vi har haft en pudel innan så har vi alla leksaker, jackor, koppel m.m kvar. På tal om leksaker så har vi skickat en IKEA mus till hunden via posten. Den musen har vi haft bland våra kläder så att den förhoppningsvis luktar som oss. Hoppas den taktiken funkar och hunden vänjer sig snabbt när den kommer hem till oss. Ser fram emot sommaren!

Projekt som väntar innan vi hämtar hunden blir nog en säng som vi tänkte snickra ihop själva. Nu gäller det bara att välja storlek, form, material m.m. Det kommer att bli ett bra år i år känner jag.

Två Månadslöner

6 comments:

 1. OMG!! SÅ himla söt! Vad spännande för er, förstår att ni ser fram emot sommaren. När kommer hon hem?

  Jag stalkar alla möjliga uppfödare för att kunna få (köpa) en valp jag också. Just nu i dagarna paras en tik som jag hoppas kunna få köpa valp från sen...om det blir några valpar alltså. Man vet ju aldrig. Men håll tummarna för mig!

  Lycka till!

  //Louise

  ReplyDelete
  Replies
  1. Visst är hon :) Vi hämtar henne i början på juli, direkt efter när jag slutar jobba. Bra timing.

   Förstår dig, första kulen blev det inga valpar hos, denna var alternativet :) Jag håller tummarna för dig! Det löser sig alltid ska du se!

   Delete
 2. Men så roligt! Så underbar hon ser ut. Min son har velat ha hund i flera år men på grund av allergier funkar det inte.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Han får helt enkelt skaffa en när han flyttar hemifrån?

   Delete
 3. Så himla fin! Vilken underbar sommar det kommer bli :)

  ReplyDelete