Sunday, April 26, 2020

Många projekt i könNu är det många som passar på att bygga altaner, växthus, uthus, odlingslådor och mycket annat. har träffat rätt många på Byggmax igår som handlade virke och paneler. Vi själva håller på att byta taket på verandan då den hade ett par hål och en bjälk har ruttnat på grund av det. Det måste göras helt enkelt. 

"Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Skånska Byggvaror"

Det är alltid något när man har hus, men det är roligt. Man lär sig enormt mycket. Två personer har frågat mig om jag hade kunnat lägga upp en annons för Skånska Byggvaror då de ville köpa lite fönster o annat smått och gott nu när det är många rabatter. Jag kan inte säga nej till mina läsare.

Snart är vi färdiga med husmålning och verandan och sen ska vi ta nya projekt hemma. Det väntar bland annat staket, carport, hundhus och mycket annat spännande. Ska försöka att lägga upp en bild när det är färdigt så ni kan se vad jag pysslar med under sommaren. Hoppas ni alla haft en superbra helg och denna arbetsvecka är endast 4 dagar lång! Härligt med våren! Nu ska jag ut och grilla korv!

Två Månadslöner

3 comments:

 1. finns det någon chans att du kan diskutera mer av din privatekonomi? Typ hur mycket du har bolån på, hur mycket du har över efter utgifter och sånt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Lisa, väldigt bra fråga, jag ska prata med min fru först och fråga henne hur mycket är det ok för henne att jag delar med mig :) Happy wife, happy life är min motto. Hade jag varit singel hade jag berättat allt!

   Delete
 2. Jag heter Linus SAARINEN, och jag är vårdgivare. Jag noterar att jag just nu är som den lyckligaste. Jag vittnar om ett lån mellan individer som jag just har fått. Jag fick mitt lån tack vare tjänsten av Pierre Michel. Jag började med henne förra fredagen och på tisdag 10:45 eftersom bankerna inte arbetar på lördagar, då fick jag bekräftelsen att överföringen av beloppet på min begäran på 400.000 kr skickades till mig. och efter att ha hört mitt bankkonto mycket tidigt, till min stora förvåning var överföringen lyckad. Här är hans

      E-post :   combaluzierp443@gmail.com

  ReplyDelete